32

Тръц

преди 4 години

Чакахме 2 години и какво видяхме? Драконите ги направиха абсолютни залухари в трети и четвърти епизод, рееха се като пеперудки и се сблъскаха, после никой не видя флотилията кораби, пуделче да беше щеше да ги види.. И изведнъж Дрогон и малоумната така побесняха че никакво оръжие не можеше да ги уцели. Сценаристите се наакаха.

31

Анонимен

преди 4 години

До VictimizedТо и LotR нямаше да се събере на по малко от 10 филма ама и три стигнаха ... макар че са от по-дългите.

30

Анонимен

преди 4 години

До KromРазликата е, че Мартин пише книгите от 30 години има сигурно още 15 книги, който не са издадени, но ще съчетае нещо.

29

ДС

преди 4 години

Някой спомена бат Милко Калайджиев !!! В кой сезон се появява той ?

28

Krom

преди 4 години

И накрая Джордж Мартин ще се гушне с Питър Джаксън и после с Лукас и ще се роди най голямата боза която се е ляла в HBO. Тъжно. Алчността затрива и най кадърните. Това беше с Игра на тронове. Или, ако трябва да синтезираме - Лукас и неговите простотии е.аха майката на цяло поколение творци. Май последното свестно нещо остана Истински детектив.

27

Анонимен

преди 4 години

До VictimizedТе ако искаха можеше да заснемат 10 сезона на троновете. Хората знаят кога да спрат.

26

Victimized

преди 4 години

"Silmarilion няма как да я екранизират. Ще им трябват 50 сезона и пак не е сигурно :)"Така е, но Амазон започват лятото снимките на част от историята преди събитията във Властелина, и ще е май за войните покрай Саурон. Иначе Джаксън се появи на едно клипче, лъскаше оскари с дъщеря си и на масата имаша Силмарилион с отметки. Но може и да е било гавра.

25

Victimized

преди 4 години

Естествено, че ще се снима, ще издоят кравата до край. Само дето имайки предвид колко слабо се справят с писането, съдейки по безидейния последен сезон, тази предистория ако не е писана от Мартин, а тя няма да е понеже той е вече сериозно дементен, ще е бозава най-малко.

24

Анонимен

преди 4 години

Спойлер : в последната серия , Деница подава оставка поради нехуманно отношение към дракона , наш Боце я приема , печели изборите и управлява дълго и щастливо около 4000 години - за което време успява да открадне всичко , което може да се открадне , прави една магистрала до Севера и една до юга - така си осигурява път на дрогата . Но да не ви разказвам всички , че ще ви разваля кефа ...

23

Анонимен

преди 4 години

след тоталната издънка на сизън 8, не знам дали ще го гледам ...

22

Sasho

преди 4 години

След това ще има Гейм оф троунс среща властелина на пръстените, властелина отвръща на удара, Властелина на троновете и мега-ултра-хипер касоразбивач: "Властелина Отмъстител на троновете", който всъщност се оказва СУПЕР-СПАЙДЪР-БАТМАН, и е син на Люк Скайокър и жената котка.

21

Пияния юмрук

преди 4 години

Само на мен ли ми се чини, че Аря Старк ще тегли ножа и на Деница :))))))))))))))))

20

BGN

преди 4 години

Silmarilion няма как да я екранизират. Ще им трябват 50 сезона и пак не е сигурно :)

19

Анонимен

преди 4 години

Ами с пръстените какво стана? Искам да гледам Саурон със сто Балрога------ИМА ЕДНА КНИГА КОЯТО ПИТЪР ДЖАКСЪН НЕ Е ЗАСНЕЛ:"СИЛМАРИЛИОН"АКО Я СНИМА , САУРОН ЩЕ ТИ СТОРИ МИЖАВ , А БАЛРОЗИТЕ И 1000 МОЖЕ ДА СА

18

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 15 И 16:КУЦА СИ ЕПИЗОДА....А ТРЯБВАШЕ ДА БЪДЕ НАЙ-ЕПИЧНИЯ И ЗАПОМНЯЩИЯ СЕ!ОЧАКВАХ ПОВЕЧЕ

17

На Фродо братчет му

преди 4 години

Ами с пръстените какво стана? Искам да гледам Саурон със сто Балрога :)))))))))))))))

16

Иван

преди 4 години

Щом е преди 5000 години значи Наоми Уотс ще играе Лили Иванова, общо взето.

15

11

преди 4 години

5000 преди, 5000 след, абе почват да се хранят с бозата.

14

До Анонимен 13

преди 4 години

Вдигаш осветеността и се вижда боят на *** неопетнени и неумиращи, но това не е главният му проблем. В края бяха останали 5-6 биещи се, а в следващите цялата конница и пехота се върна от някъде, явно зад вала са се крили. Трагедия в която се надяват в паузата от седмица между сериите всичко да се забрави.

13

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 13Трябва да се гледа на Самсунг тв и да не пече слънце върху тв. Eпизода е тъмен но такъв трябва да бъде.