Снимка: Bulgaria ON AIR
fallback

Петима души са ранени след сблъсък между самолет и камион-цистерна на летището в Торонто. Машината на "Air Canada Jass" изпълнявала полет от Торонто до Съдбъри, предаде Bulgaria ON AIR.

Малко след излитането пилотите поискали разрешение да се върнат обратно, заради лошо време. При приземяването обаче самолетът се ударил в камион-цистерна за гориво. Като по чудо не се стигнало до експлозия.

Срещу шофьора на цистерната са повдигнати обвинения за опасно шофиране.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

6

tamada

преди 4 години

Машината не е на "Air Canada Jass", ами на "Jazz Aviation", която изпълнява полети за "Air Canada" под марката "Air Canada Express". Поне Jazz да бяхте написали правилно.

5

наблюдаващ

преди 4 години

до Канадска му работа Навсякъде по света,"ромите" с българско гражданство са българи.Така и в Канада:всички националности с канадско гражданство са канадци.А,в Торонто индийци(от всички области),пакистанци,шриландци,бангладешци,тамили и др.,са преобладаващи сред имигрантите.Много от тях работят и по летищата.

4

Анонимен

преди 4 години

Шафьорчето е прекалило с канадско уиски. Ако не знаете, има марки, които са много приятни!Но не се е ударил в самолет, а в недоразумението ATR-72. И може и е спасил живота на пътниците - тези самолети падат от обледеняване на крилата.

fallback