Снимка: архив, Reuters
fallback

Жителите на Истанбул отменят резервации за почивка, за да участват в повторните избори за кмет на метрополията на 23 юни, съобщава в."Хюриет дейли нюз", като се позовава на председателя на Асоциацията на турските туристически агенции Фируз Баглъкая.

След като Висшата избирателна комисия нареди повторение на изборите за кмет на Истанбул на 23 юни, 90 процента от направилите резервации за почивка са поискали да анулират туристическите си пакети или да променят датата за почивка, е посочил Баглъкая пред Анадолската агенция.

Oще по темата

Той е заявил, че клиентите могат да си получат в пълен размер внесените пари, ако отменят пътуването си три дни преди началото на почивката, при положение че имат застраховка за отмяна на пътуване.

Правят нови избори в Истанбул, отмениха резултатите от март

Висшата избирателна комисия /ВИК/ отмени в понеделник резултатите от изборите за кмет на Истанбул, произведени на 31 март, на които кандидатът на управляващата Партия на справедливостта и развитието Бинали Йълдъръм претърпя поражение от Екрем Имамоглу от опозиционната Народнорепубликанска партия, припомня БТА. ВИК се произнесе в полза на Партията на справедливостта и развитието /ПСР/ на президента Реджеп Ердоган, която оспорва резултата от изборите за кмет в Истанбул и твърди, че вотът е бил белязан от нередности.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

9

Анонимен

преди 4 години

Amerika zashitil IMAMOGLU razbiray za kogo raboti opoziciata,toy e GUAYDO za turcite spored amerikancite

8

(* *)

преди 4 години

До Анонимен 1 В България остана ли поне 1 нормален

7

popa ot razgrad

преди 4 години

общините в Анталия, Мармарис, Бодрум и Кушадасъ заявиха на истанбулчани: "не ви искаме на 23 юни"...

fallback