Снимка: МВР
fallback

43-годишният Стоян Георгиев Зайков от Костенец е издирван във връзка с разследване на убийството на 38-годишна жена, извършено тази сутрин в града, съобщиха от пресцентъра на МВР.

Oще по темата

Убитата жена от Костенец е намерена мъртва от сина си

Хората, които разпознават издирвания и имат информация къде може да бъде открит, да позвънят на тел. 112 или в най-близкото поделение на МВР при гарантирана анонимност, допълват от полицията.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

14

Анонимен

преди 4 години

Щом е с криминална регистрация трябва да има полицейски снимки в профил и анфас - полицията да ги публикувма

13

Анонимен

преди 4 години

Полицията да съобщи повече данни за описанието на издирвания - ръст, телосложение, облекло, особени белези, автомобил, данни за оръжие

12

...

преди 4 години

В друга статия пише че полицията по петите му, демек го знаят къде се укрива и се опитват да стигнат до мястото, сега искат помощ от хората, ако го били разпознавали. Я първо полицията да се синхронизира, какво точно прави аджеба, за да си заслужи заплатите. Щото аз ако тръгна да го търся тоя или го видя някъде случайно, изобщо няма да се занимавам да се обаждам на 112, че съм го бил видял, ще ме разпитват все едно мен търсят, от 10 кладенеца вода ще ми извадят и накрая нищо. Направо го трепя..

fallback