Снимка: pixaBay
fallback

Самолет се разби в Мексико, като всички 13 души на борда са загинали.

При въздушен оглед били открити останките от машината в отдалечена планинска местност.

Сред жертвите е 5-членно семейство.

Излитането на самолета от Лас Вегас било малко след 15 ч. местно време в неделя, но връзката с него е загубена два часа по-късно.

Пилотът възнамерявал да се приземи, за да избегне буря, твърдят местни медии.

Причините за катастрофата все още не са изяснени.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

13

До Анонимен 7

преди 4 години

Тъъъп и зъл!Туй за кадънчето някой го измисли, за по-ефектно. Два F-16 се въртяха северозападно от мястото, в което подло нападнаха съюзническия Су-24, връщащ се от работа срещу общия противник."сирийска С300 управлявана от руснаци гръмна руски Ил62, докато се целеше в израелски Ф16Сирийска С-200, обслужвана от сирийци, гръмна Ил-20, четиримоторен витлов самолет, клон на пътническия Ил-18, смачкано лъ!"Кузнецов" вози 50 самолета, а това, че са се скъсали тросовете какво говори за самолетите?

12

До Горан

преди 4 години

До ГоранГоране, тук е така - хващат някаква снимка и я плесват. Добре поне, че е някакъв самолет, а не хеликоптер. Не им се работи! Да трият знаят, обаче! Мен ме изтриха. Вях написал модела на самолета. "Canada's Bombardier Inc identified the jet as a Challenger 601". Елементарно е да потърсиш и намериш достоверна информация, но непрофесионализмът вилнее с все сила. И е обидчив колкото е некадърен. 4-моторен самолет!

11

Анонимен

преди 4 години

Боинг?

fallback