13

До Анонимен 7

преди 5 години

Тъъъп и зъл!Туй за кадънчето някой го измисли, за по-ефектно. Два F-16 се въртяха северозападно от мястото, в което подло нападнаха съюзническия Су-24, връщащ се от работа срещу общия противник."сирийска С300 управлявана от руснаци гръмна руски Ил62, докато се целеше в израелски Ф16Сирийска С-200, обслужвана от сирийци, гръмна Ил-20, четиримоторен витлов самолет, клон на пътническия Ил-18, смачкано лъ!"Кузнецов" вози 50 самолета, а това, че са се скъсали тросовете какво говори за самолетите?

12

До Горан

преди 5 години

До ГоранГоране, тук е така - хващат някаква снимка и я плесват. Добре поне, че е някакъв самолет, а не хеликоптер. Не им се работи! Да трият знаят, обаче! Мен ме изтриха. Вях написал модела на самолета. "Canada's Bombardier Inc identified the jet as a Challenger 601". Елементарно е да потърсиш и намериш достоверна информация, но непрофесионализмът вилнее с все сила. И е обидчив колкото е некадърен. 4-моторен самолет!

11

Анонимен

преди 5 години

Боинг?

10

Анонимен

преди 5 години

% системи за защита срещу балистични ракети са пропуснали Йеменска допотопна ракета без дори да се приближат до нея. Една от изстреляните Пейтриът ракети се е отклонила и се е насочила към цивилна жилищна сграда и я е поразила. Руските поне свалят самолети, а американските започнаха да свалят и на съюзниците им къщите ;)))

9

Анонимен

преди 5 години

Су 24 е стар бомбардировач без защита, Ф 16 е съвременен турски изтребител.За 2018 Само Боинг има 8 аварии.Само за тази година има 4 паднали ф 35.Сърбите с руска система от 1968 година свалиха 2 и фатално повредиха още 1 от великите стелт самолети, струващи по над 2 милярда всеки, чиято поддръжка само за година надвишава военния бюджет на България.На сирийските системи Ц 300 няма инсталирана система свой - чужд.Американска ПВО ракета взриви жилищна сграда??? в Саудитска Арабия...

8

Горан

преди 5 години

"В Мексико падна самолет, загинаха 13 души!" И с това се изчерпва цялата статия... Модел на самолета, и т.н.? За какво ли е...

7

Анонимен до 7

преди 5 години

Боингите взеха да падат като круши, ф35 не могат да летят, стелтовете се оказаха не чак толкова невидими.Това доказва че краварите са гола вода.А примера ти със бомбардировач и изтребител е просто неуместен.

6

Анонимен

преди 5 години

До авиаТОРВеликият КрюДрагон гори като факла- руските кораби сноват м/у Земята и МКС, без инцидент.снова само тия, които са успели да излетят без да им гръмне носителя :))) Я кажи за дупките ква ти е версията. Щото е правен в петък от пияните yшанки или империалистите са ги пробили?

5

6

преди 5 години

Инжииииинери, хаха, ох, ***

4

Анонимен

преди 5 години

Идвам да прочета заключението на самолетните инжинери и техници, коментиращи в тоя сайт за технологични разработки и нанопроекти

3

Анонимен

преди 5 години

Тази "новина" е отпреди 3-4 дни.Вие да не сте седмичник??Клоуни!!!

2

Пловдивчанин

преди 5 години

А някаква информация какъв е бил самолета? Да си прекръстите сайта на некадърник.бг.

1

Анонимен

преди 5 години

Нещо много често започнаха да падат самолети.