Снимка: Facebook/ Галина Александрова
fallback

Джебчийката, която пробва да обере китайски туристи във Велико Търново, които в крайна сметка я задържаха - вече е на свобода.

26-годишната Събка от Самоводене напусна районното днес по обед.

Oще по темата

Преди да стане известна като джебчийката, арестувана от китайци, Събка е била известна и на полицията – още като дете, когато прохождала в занаята.

"След проверката установихме, че лицето не е осъждано за умишлено престъпление, но тя е известна на полицията още като малолетна, т.е. ненавършила 14 години. Тогава е проверявана за извършени подобни такива престъпления", съобщи Христо Христов, зам.-директор на ОД на МВР – Велико Търново, цитиран от bTV.

Крадла посегна към чужда чанта, туристи я тръшнаха с бойни хватки

"Те просто бяха като смазана машина. Споделих, защото искам българите да видят как се действа в такива ситуации. Те действаха като един. Вероятно всички от тях имаха, познаваха, китайските бойни изкуства", разказа очевидецът Галина Александрова, която засне цялата история.

Джебчийката Събка в ареста, чака я съд

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

87

роб на влаЗта

преди 5 години

Закриване на МВР и съдебната власт.В началото ще стане малко хаос и ще се образуват групи с тяхни правила.Ще се надигнат хора в тъмното и ще оправят правилата в рамките на допустимото .И всичко ще си продължи по старому но....без да храним с милиярди за нищо не ставащи служители и нищо не правещи .Кражбите ще станат 0%защото....страх лозе пази...

86

Анонимен

преди 5 години

Ако има световно не знам на кой да заложа ,на Събка,Елена Поптодорова или на Цеко все са шампиони

85

НЕСРАВНИМО Е

преди 5 години

До до86ТВОЯТА ИОНЧЕВА ИЗОБЩО НЕ Я СРАВНЯВАЙ СЪС СЪБКА;КЪДЕ ДА БЕШЕ ИОНЧЕВА НА СЪБКИНОТО НИВО.

fallback