Снимка: Reuters
fallback

Малко момиченце оцеля почти без наранявания след сериозно падане от висока сграда в град Чунцин, Китай.

6-годишното дете полетяло от 26-ия етаж на жилищна сграда. По пътя надолу тя разбива стъкления покрив на паркинга и пада на земята.

Целият инцидент е заснет от камери за наблюдение, където се вижда как момиченцето лежи на земята за няколко секунди, после става и си тръгва.

По-късно то е било отведено в болница, където установяват, че детето се е разминало само със счупена дясна ръка и уплаха. Предполага се, че точно стъкленият покрив й е спасил живота.

Това не е едиствения случай на дете, паднало от голяма височина, да се размине с малко наранявания.

Миналата година 2-годишно дете оцеля без наранявания след падане от прозореца на 17-етаж на жилищна сграда.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

17

Анонимен

преди 5 години

...а сръбската стюардеса паднала от 10 000 м. и оцеляла ... ако ти е писано да се обесиш няма да се удавиш . Имаше преди няколко години една баба изпуснала за секунди полет които се разбива и няма оцелели . Бабата даваше интервю от летището какъв късмет е имала и тн. Отказва да се качи на следващия полет и тръгва с кола и след 200 км. умира в катастрофа ...

16

ПроСоТо

преди 5 години

и каква е тая камера,която "наблюдава" НАГОРЕ?..-"Некой да не падне от 26-ия етаж"?..па и СЛЕДИ момичето докато пада..."тубето" е пълно със всякакви измишльотини,в огромната си част некадърни до болка..

15

Анонимен

преди 5 години

монтаж,да се пробва пак а

fallback