Снимка: Труд
fallback

25-годишен син на бивш полицай заби автомобила си във витрината на офис в град Банско, съобщава Труд.

Oще по темата

В офиса е имало двама души, но те не са пострадали. Младият шофьор е управлявал кола с марка БМВ. Той е возил още двама младежи, които заедно хукнали да бягат след причинената катастрофа.

Полицията все пак задържала недобросъвестните граждани. Според експертите причината за каскадата е несъобразена скорост, довела до загуба на управлението. По случая е образувано досъдебно производство.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

32

платен свидетел

преди 5 години

Витрината е виновна!Цялата миришеше на ракия,клатеше се и се движеше по платното,хълцайки.Момчето си караше нормално със 150-160 в час и не успя да предотврати удара.След удара витрината застана на това място дето е сега на снимката.Затова сега изглежда така!

31

до 30

преди 5 години

Аз не знам колко взимат моите шефове,а ти откъде знаеш-не знам.Явно не знаеш,но лъжеш!

30

Анонимен

преди 5 години

Каква тъпотия: "син на бивш полицай" , излиза че този ако не е син на бивш полицай няма да се блъсне, така ли да се разбира? Ами ако беше на настоящ полицай, сбъсъка би имал енергията на атомна бомба. Ами ако беше син на високопланински овчар? Ами ако беше син на някой неуравновесен журналист? Какви сюрреалистични корелации. Ирационални послания на нашите журналисти.

fallback