Снимка: facebook.com/KubratPulev/photos
fallback

Щабът на Кубрат Пулев изпрати официално протестно писмо до Спортната комисия на Калифорния.

Причината е временното замразяване на лиценза на Кобрата за двубои в щата, дошло след целувката му с Джени Равало, популярна като "Кралицата на голото суши" или Джени Суши. Новината съобщи мениджърът на софиянеца Ивайло Гоцев пред Bulgaria.com. Това е сайтът на Евгени Веселинов, който следеше всяка стъпка на Пулев в Калифорния.
 
Гоцев добави, че "до изслушването пред Комисията на 14 май ще продължат да правят неща". "Скоро текстът на писмото ни ще бъде обявен публично, така както направи Глория Олред, адвокатът на Равало", добави Гоцев. 
 
Писмото е "трета серия от филма "Империята отвръща на удара" на Пулеви и Сие", пише българското издание в САЩ, като по този начин прави препратка към легендарната поредица Междузвездни войни.
 
"Първата бе снимката, която публикува Тервел Пулев в профила си във Фейсбук на "Кралицата на голото суши", която купонясва в 06.00 сутринта във фоайето на хотела, където българските победители посрещаха гости цяла нощ след мачовете им".
 
"Втората серия прерасна вече във видео с еротичния танц на Джени Суши в скута на гост на купона в хотела", допълва агенцията. 
 
Четете всичко по темата в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

30

Пульо Сулев

преди 5 години

Г-н Съдия, ама тя дори не е мой тип, толкова жени искат да спят с мен, целунах я от съжаление. Тя е лека жена, напомня ми за бившата ми Андреа, аз съм сериозен Мачо , това изобщо не е справедливо. В България всеки може да дръпне всяка една жена и после да каже, че е на шега, да не говорим за Русата и Черната Златка, които са ми 100 процента навити, помолих Премира да Ви се обади и да плати адвокатския хонорар с държавни пари, Щот сме гъсти

29

Капан за пулета

преди 5 години

Пулев да се кандидатира за евродепутат, време му е!

28

Цирк Пулеви

преди 5 години

Хора, било квот' било. Циркът ни временно затваря, но ще се върнем и ще продължим напреТ!

fallback