30

Пульо Сулев

преди 5 години

Г-н Съдия, ама тя дори не е мой тип, толкова жени искат да спят с мен, целунах я от съжаление. Тя е лека жена, напомня ми за бившата ми Андреа, аз съм сериозен Мачо , това изобщо не е справедливо. В България всеки може да дръпне всяка една жена и после да каже, че е на шега, да не говорим за Русата и Черната Златка, които са ми 100 процента навити, помолих Премира да Ви се обади и да плати адвокатския хонорар с държавни пари, Щот сме гъсти

29

Капан за пулета

преди 5 години

Пулев да се кандидатира за евродепутат, време му е!

28

Цирк Пулеви

преди 5 години

Хора, било квот' било. Циркът ни временно затваря, но ще се върнем и ще продължим напреТ!

27

Не моЙ да бъдИ...

преди 5 години

И Боко трябва да изпрати протестно писмо и всичко ще е наред. Адвокатката на Дженито няма да охлаби хватката, в която държат пулето ни, заради видеото на танца от партитео, а ще го използва срещу нашия ***. Пулев, яко си загазил. Оня ***, в който Сушито си търкаше задните части, Сашко Боксьорчето няма да го отнесе, но ние и ще плащаме за масрафа ти, заради решението на Боко и Катето Захариева...

26

Анонимен

преди 5 години

Хората с акъл са измислили огнестрелното оръжие което поразява всеки един с уранготански "таланти"! Акълът е бил винаги над всичко докато физическата сила е била винаги нетрайна "величина"!

25

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 27"Не може така да стърчиш с успехи сред оскотялото стадо. Не прощава." Не бих казал че да ти млатят тиквата, както и ти да млатиш тикви, е някакъв стърчащ успех! След време ще му имплантират мозъчни клетки от овца като на Касиус Клейт. Не съм чул до сега боксьор да е станал откривател! Уранготънизмът се цени само от нискостеблени!

24

Ох...

преди 5 години

Като прочетох поредната "новина" от сагата Пуле-Суши, ми се досра... Аман, тези *** само с това ни занимават, за да държат фокуса на общественото внимание далече от бачо ви Боко, Цецка, Цвъчко и компания. Пуле, "като се обърне каруцата - пътища много". Никой няма да обърне внимание на жалбата ти в Америката. Като искаш да забогатееш там и напусна алчните немци, първо трябва да дадеш нещо на тази велика колониална империя. Да си беше стоят в Дойчланд, но лакомията те напътстваше.

23

Анонимен

преди 5 години

До 26Сега Кубрат ще стане още по известен и като за капак - наместен!

22

Анонимен

преди 5 години

До Бай ДанчоАмерика може и да го пощади, ама българите никога. Не може така да стърчиш с успехи сред оскотялото стадо. Не прощава.

21

до Анонимен 25

преди 5 години

Кой пълни чалгатеките ?Това сте вие - "умните и красивите" .... световно неизвестни....Кубрат - пада ... става .... се труди ..

20

Анонимен

преди 5 години

До 19"Да вземе страната на сънародник?"Аз лично чалгаджия за сънародник не го броя! В случая няма значение аз или ти на коя страна ще сме. Има съд който ще отсъди. Има си порядки които трябва да се спазват когато не си в чалготеката!

19

Анонимен

преди 5 години

До Бай ДанчоНай-добрия в целувките не в бокса.

18

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 26Не съм ходил на гейпарад през живота си.Иначе ако хората отишли на парада се гордеят че са българи да го размахват.

17

Бай Данчо

преди 5 години

Един от най-добрите боксьори в света и българин. Америка няма да го пощади. Ще му източат парите и силно се надявам като отиде там да не го арестуват. Големи ядове ще бере с тия кравари. Мисля, че най-добре да им покаже среден пръст и изобщо да не се вясва там, че лошо.

16

до Анонимен 23

преди 5 години

Точно заради подобни българи никога не бих размаха бг знамето ако съм в залата където се боксират.------------'Важното е , че го размахваше на Гейпрайда в София!

15

до Анонимен 15

преди 5 години

"Кралицата на голото Суши" ( лежи гола по гръб на маса...и клиентите и си боцкат сурова риба увита във водорасли от венериния и хълм) .... била обект на сексуален тормоз ....кога това? Докато си е търкала трибуквието на дюкяна на мъжа на афтърпартито на Кубрат...или преди това?И завистливия *** , я изкара - боркиня за световеп мир!Да вземе страната на сънародник?Абсурд!Не и ***!

14

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 5Е ако каже че е мюсюлманин може и да не трябва да плаща обезщетение

13

Анонимен

преди 5 години

Точно заради подобни българи никога не бих размаха бг знамето ако съм в залата където се боксират.

12

Анонимен

преди 5 години

Малеееееее!! Думи нямам. вие наистина ли вярвате, че Кубрат е неспособен да се въздържа сексуален маниак, а тя е невинна девствена жертва???? То какво се чудя... Пак казвам - няма такава държава, няма такъв народ.

11

Анонимен

преди 5 години

Тя интервюирала ли е и други боксьори или само с Пулев се е държала "изключително приятелски"?