Снимка: Булфото, архив
fallback

Съдът в Кардиф, Уелс, прити зад решетките за 32 месеца млад британец, който се върнал от почивката си в България с боен арсенал.

23- годишният Джордан Уилямс бил на почивка със семейството си у нас, но на връщане бил засечен на летището в Кардиф с няколко оръжия - зашеметяващ пистолет, маскиран като фенерче и огнестрелно оръжие, съобщи BBC.

Уилямс се е признал за виновен по всички обвинения. Пред съда е казал, че купил оръжията съвсем легално в България.

На летището разказал, че е купил оръжията, за да ги сложи в колекцията си, която включва мечове на самураи и мачетета.

"Уилямс каза, че не знаел, че тези предмети са незаконни в Обединеното кралство. Той обясни, че е видял знак в магазина в България, на който пишело, че може да ги върне във Великобритания, ако се съхраняват в куфар", каза прокурор по делото.

"Електрошокът, който открихме в него, беше с надпис "полиция". Беше напълно изряден, работещ, можеше да изстреля заряд до 8000 волта", разкриват още разследващите.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

13

Анонимен

преди 5 години

Електрошок палката с надпис полиц за реклама по годност по-подхожда към колекцията му мечове и добавена към нея след расходката кат находка как серия подобно мечове към коит може и подобна светеща палка с електрошок да се прибави как меч светещ де да изстрелва високи и множество заряди как от междузвездни войни,но пистолет туй си е за друга колекция от пушкала и е нямал на подобие от основните исторически ценни изработки известни дет и у тях може да си набави законно дори кат колекционер за цена

12

Моше

преди 5 години

Въоръжен народ свободен народ.Обезоръжен народ робски народ!

11

Моше

преди 5 години

Електрошока в Англия забранен ама АК-47 в ръцете на ци.анин е разрешен.Ахахаа какви ***!

fallback