Снимка: архив "Булфото"
fallback

Малко след полунощ е възникнал пожар в пловдивската психиатрична болница. След потушаването на пламъците са открити три трупа в мъжкото отделение на лечебното заведение, съобщава полицията.

Oще по темата

На телефон 112 е бил получен сигнал за възникналия огън в сградата на бул."Пещерско шосе", веднага към Центъра за психично здраве е изпратен противопожарен екип. Пожарникарите са успели да евакуират 61 души от болницата.

След потушаване на огъня в една от стаите на мъжкото отделение са открити три трупа с все още неустановена самоличност. Местопроизшествието е запазено, извършен е оглед.

Причините за възникване на пожара се изясняват. Образувано е досъдебно производство.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

12

л здравчева

преди 5 години

до 1Знаем за Иван Балински , знаем и ролята на психиатрията , в България , но с доктор Господинова мисля , че е невъзможно!!!!

11

Анонимен

преди 5 години

Те и така ги тровят с антипсихотици психично болните, така наречените психиатри са престъпници . А има и набедени за психично болни, вкарани принудително, и то в острите отделения, спомнете си случая Иван Балински, който беше освободен след намесата на бтв. И може тези трима мъже да са сред невинните, мир на праха им, а виновните да нямат покой на онзи свят.

10

Анонимен

преди 5 години

БСП остана без трима сигурни избиратели. Каква драма за другарката Нинова.

fallback