Снимка: БТА
fallback

Залозите показват шанс от 20 процента британският премиер Тереза Мей да изгуби настоящата си работа до края на месеца, съобщи днес букмейкърска къща "Ладброукс", цитирана от Ройтерс.

Канцеларията на Мей отказа коментар на информация във в. "Таймс", че вече се обсъжда кога най-вероятно министър-председателката ще се оттегли от поста.

Източник от "Даунинг стрийт", пожелал анонимност, обаче каза за Ройтерс, че информацията е невярна.

"Таймс" също цитира неназован източник от "Даунинг стрийт", според когото дори най-близките съюзници на Мей смятат, че тя неизбежно ще трябва да подаде оставка.

(БТА)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

19

До-властта....

преди 5 години

Имате, само- два- пътя,...Единият, е, по- дълъг,..Другият- е, по- къс,..Да- се- острйжете, на- връх, Голгота,...И, да- се- снимате, заедно .....

18

Анонимен

преди 5 години

До АнонименРусия е враг на ес и на англия. В това няма съмнение----Не,Русия не е враг нито на ЕС,нито на Англия,нито дори на щатите,просто притискат и провокират Русия,защото Русия иска да управлява самостоятелно държавата си и защото са алчни за ресурсите на Русия,но дори и в Русия управляват същите световни сили,които управляват и в останалата част на света,така че няма как да са врагове.

17

Анонимен

преди 5 години

Изглежда сякаш са я постригали за наказание

fallback