Снимка: Victoria’s Secret
fallback

Точно навреме за предстоящия летен сезон и представянето на актуалните тенденции за сезона, от Victoria’s Secret издават своя годишен каталог с бански костюми.

Victoria’s Secret Swim прави своето триумфално завръщане с провокативна и сексапилна рекламна кампания.
 
След три години прекъсване, брандът представя какво ще бъде модерно в плажната мода за 2019 с участието на Сара Сампайо, Жасмин Тукс, Лайс Рибейро и Барбара Палвин.
 
Каталогът показва супермоделите в нови принтове и модели, включващи анималистично вдъхновение, задължителните флорални елементи и детайли със завързване.
 
Цветната палитра за тази година ще залее плажовете с неонови и искрящи цветове, а модернизираните леопардови щампи добиват своя нов облик с червени нюанси.
 
Най-добрите кадри с тенденции при банските костюми можете да видите в галерия на Tialoto.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

6

Анонимен

преди 5 години

До Цъкнай-емблематичните, красиви и все още работещи Victoria's Secret angels са над 30 годишни, майки на по едно-две деца. Предполагам си чувал за Кандис Суейнпоул, Лили Олдридж, Адриана Лима и т.н. Никой не им е забранявал да раждат деца.

5

Гoшу

преди 5 години

Палвин много отслабнала бе, браво на нея :)

4

Анонимен

преди 5 години

На всички е ясно, че се прави реклама не на банския, а на тези, които го разнасят полуголи. Да ги поогледат дъртите мераклии, да си поръчат някоя...

fallback