Снимка: Булфото, архив
fallback

Документите с искането за екстрадиция на семейство Арабаджиеви, които бяха задържани в четвъртък в Испания, вече са получени от властите там. Това потвърдиха от Специализираната прокуратура.

Очаква се да бъде насрочено дело, в което да се разгледа искането, съобщи Bulgaria ON AIR.

Oще по темата

Ветко и Маринела Арабаджиеви са обвинени за участие в организирана престъпна група и пране на пари.

Те бяха задържани близо до Барселона и в момента са в ареста.

В сградата на Съдебната палата в Барселона, Испания се помещава т.н. „Аудиенция професионал” – институцията, която трябва да реши дали да екстрадира семейство Арабаджиеви обратно у нас.

Все още не е ясно кога в Испания ще бъде гледано делото за екстрадиция на Ветко и Маринела Арабаджиеви, но се очаква се до две седмици да бъдат разгледани исканията на българската държава.

Българските власти не знаят къде точно се намират семейство Арабаджиеви, съобщи bTV. МВР, МВнР, Министерство на правосъдието и прокуратурата твърдят, че в момента те са под испанска юрисдикция и най-вероятно са в ареста в Барселона.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

6

Вижте фотографията

преди 5 години

Може да са насосали милиони, но физиономията на милионерката е като на продавачка в квартален плод-зеленчук от социалистическо време.И да я питаш защо е нарекла на собственото си име онзи висок хотел, който за всички софиянци продължава да бъде "Японския".

5

ДАААА

преди 5 години

кой вярва на БГ прократурата ??!?

4

БГ

преди 5 години

значи рекетираме олигархията която не е с нас ! тоест Василев , Арабиджиеви , Минкови , Баневи ...а тези които са с нас - кака Цвети , Домус- Ага , Свинеески , Златев не ги пипаме ...смех в залата !

fallback