6

Вижте фотографията

преди 5 години

Може да са насосали милиони, но физиономията на милионерката е като на продавачка в квартален плод-зеленчук от социалистическо време.И да я питаш защо е нарекла на собственото си име онзи висок хотел, който за всички софиянци продължава да бъде "Японския".

5

ДАААА

преди 5 години

кой вярва на БГ прократурата ??!?

4

БГ

преди 5 години

значи рекетираме олигархията която не е с нас ! тоест Василев , Арабиджиеви , Минкови , Баневи ...а тези които са с нас - кака Цвети , Домус- Ага , Свинеески , Златев не ги пипаме ...смех в залата !

3

бг смешки

преди 5 години

интересното е че прократурата не иска да доведе тука Цветан Василев ...защо ли ?!!? а са им притрябвали Арабаджиеви ... много нещо изборно работи държавното обвинение ... как да им вярваме ?!!?Гешев дали не е измамник ?!?

2

бг смешки 2

преди 5 години

тва не е до богат ...българската прокаратура тоест държава се опитва да рекетира олигархията у нас за пари ! обвиненията срещу Арабджиеви са абсурдни ! на всеки с 5 грама мозък е ясно че тва е измама от страна на държавата ...

1

Анонимен

преди 5 години

е, нали по ТВ казаха,че ако арабаджиеви откажат да ги екстрадират, испанците няма да го направят....то така и в сърбия пазят един наш банкер...................за богатите всичко става по тяхно желание ! дори каогато случайно са в ареста , започват да искат интернет....бидета.... абе, мани-мани !