Снимка: Reuters, архив
fallback

Джихадистите от австрийски произход, сражавали се на страната на "Ислямска държава" няма да могат да разчитат на помощ от Австрия.

Oще по темата

Виена реши, че ще лиши от консулска защита своите граждани, които са се присъединили към терористичната групировка, предаде Reutes. По-рано САЩ призова европейските държави да репатрират пленените бойци на ИД, за да могат те да бъдат съдени в страните си.

"Следователно няма да приемем тези хора обратно", цитира австрийското издание "Пресе" думите на австрийския вътрешен министър Херберт Кикъл.

"Хора, които са се присъединили към терористични организации и са отхвърлили основните ценности на австрийското общество, не могат да претендират за помощ от страна на Австрия", гласи предложената поправка в закона за консулската защита според "Пресе".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

22

Българка

преди 5 години

БРАВО НА АВСТРИЯ!!!

21

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 19Ха...........е, СТИГНАХТЕ ЛИ до Сталинските методи????? А ти какво си мислиш, КОЙ Е СТРОИЛ СЛЕД ВОЙНАТА разрушените градове!!! Точно такива и-з-р-о-ди!!!

20

Австриеца

преди 5 години

Ние австрииците винаги сме знаели какво да правим с тая *** .Първо в банята и после готово .после те тръват при тяхните 7 ,девственици .И всечки садоволни

fallback