22

Българка

преди 5 години

БРАВО НА АВСТРИЯ!!!

21

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 19Ха...........е, СТИГНАХТЕ ЛИ до Сталинските методи????? А ти какво си мислиш, КОЙ Е СТРОИЛ СЛЕД ВОЙНАТА разрушените градове!!! Точно такива и-з-р-о-ди!!!

20

Австриеца

преди 5 години

Ние австрииците винаги сме знаели какво да правим с тая *** .Първо в банята и после готово .после те тръват при тяхните 7 ,девственици .И всечки садоволни

19

Анонимен

преди 5 години

Пристигнали са неканени от Башар Асад и са разрушили Сирия.Сега Башар Асад да им даде по една кирка и лопата да строят доживот.

18

Ха-ха

преди 5 години

Бая време им беше нужно за да се сетят за правилното решение.Като за начало-добре.Но тая практика трябва да се разшири-всеки имигрант извършил каквото и да е престъпление на територията на Европа трябва да бъде лишаван от гражданство(ако има)и репатриран!Така хубаво ще утихнат,че стой,та гледай.Щото идеите са идеи,ама трябва да се яде всеки ден...

17

Анонимен

преди 5 години

Справедливо е, където престъпникът е извършел престъплението - там да бъде съден. там са свидетелите, там са веществените доказателства.Какво е това изкривяване на закона, в чий интерес? В интереса на подпалвачите на този геноцид!

16

дедо Ташунко

преди 5 години

Браво на австрийците! Здраво дърво за негодниците - джихадисти!

15

Анонимен

преди 5 години

Както биха постъпили джихадистите с пленени бойци, така постпете и с тях!

14

za Syria

преди 5 години

Башар Асад и сирийската армия да си свършат работата докрай...................никаква милост за главорезите...............бърза екзекуция..................в противен случай тия терористи ще дойдат в Европа и ви е бедна фантазията за последствията...........досегашните атентати ще ви се сторят като игра в детската градина!

13

питане

преди 5 години

В Европа, поради криворазбрана демокрация и сладки приказки за права на човека няма смъртно наказание!!!Какво да ги правим тия главорези?Да ги храним доживот в затворите ли?Утре ще искат повече удобства и след това и свобода..............бъдете сигурни!!!

12

Анонимен

преди 5 години

Съвсем в реда на нещата за чуждите талибани да се погрижи Асад.Пристигнали са неканени и са рушили Сирия.Ако някой ги съди това преди всичко са сирийците.Що за наглост да не ги предложат на местните?

11

????

преди 5 години

Няма да съм изненадан, ако Макарона и баба Меркел решат да има квоти и да изпратят 100 идилци-ислямисти-терористи в България...............как ли ще реагират БГ-политици!!Ще се съгласят ли.............понеже така искат големите началници!!!

10

ОМОН

преди 5 години

А,има си и земен съд!Съдиите са пилоти от ВВС на Русия :) Краварите 5 години водиха "война" с брадатите-те накрая почнаха да издават валута!?!Русите им писна,полетяха и за 5-6 месеца ги приключиха,ако бяха продължили още 5 месеца,"държавата" на брадатите с джапанките щеше да сме я забравили вече!

9

za Syria

преди 5 години

И какво стана сега ................оказа се, че единствено лошия диктатор Асад се бори безкомпромисно и докрай с Ислямска държава...............голям мъж и патриот се оказа Асад, не предаде страната си, не дезертира.................и ще унищожи последните останки от ИДИЛ, с помощта на Русия и Иран, разбира се, но това не прави заслугата му по-малка!!

8

Put key my knee

преди 5 години

".... предложената поправка...". За сега не просто всяка държава е длъжна да помогне на своите бедстващи в ИД граждани, а и да го направи бързо, преди някой да пострада. Въпрос на време е да завали порой от дела и искове на възвращенци, на които са им нарушени елементарни конституционни права и които са в правото си да искат тлъсто обезщетение!!

7

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 5Прав си.....и знаеш ли от какво най ме боли.......от това, че няма СПРАВЕДЛИВА РАЗПЛАТА за такива ми.ш-ки, които с лъжливи обвинения нападат, рушат страни и убиват...........а после ПРОДЪЛЖАВАТ ДА НИ НАЛИВАТ ОТРОВА В УШИТЕ с приказките си какви "хуманисти и демократи са"!!!!! Едно само ме успокоява, че ИМА И НЕБЕСЕН СЪД!!!

6

Анонимен

преди 5 години

Яяяяяя.....така ли??? Че защо??? Тия толкова "важни борци за демокрация"(хи-хи-хи), дето ВСЕ ОЩЕ ИМ ИЗПРАЩАТЕ оръжия и храни, само и само да тероризират местното население и да създеват хаос!!! Как може така "нехуманно и нетолерантно" да постъпвате с тях!!! Вай, вай, вай........не е по еуропейски!!!1

5

Анонимен

преди 5 години

Май много бързо забравихте, че лидерите на тия главорези бяха поканени в България преди няколко години???Кръгли маси им правиха някои БГ-политици...............били борци за демокрация, Башар Асад бил лошия диктатор...........................нали??

4

Анонимен

преди 5 години

Правилно......................браво на австрийците!!И какво сега??Да ни е жал за тия главорези ли???

3

Жаборан

преди 5 години

Правилно.Всеки гражданин има права, но и задължения! Днешна Европа е построена върху слой кръв и войни, които трябва да спрат и да се развива човешкия потенциал, а не количество. Вече се говори за биоправо, евтаназия, сурогатни майки, трети социален пол... Човека еволюира, правото винаги изостава, но то същи върви напред