fallback

Крадец нападна и остави в безпомощно състояние продавачка в заведение за бързо хранене в Козлодуй. За да открадне 700-те лева от касата на заведение, мъжът счупил ръката на продавачката и избягал. След кратко издирване е открит и задържан за 24 часа.

Крадецът влязъл в магазина, когато нямало хора. Нахвърлил се върху продавачката и докато й взима парите, счупил ръката й. Бутнал я и падайки тя се нарязала на бутилка. Станало толкова бързо, че от съседните магазини дори не разбрали.

Продавачите на пазара споделят, че всеки се спасява по свой начин. Нападнатата жена още е в шок, но вярва, че ще има справедлив процес и се въздържа да коментира случилото се.

26-годишният нападател е рецидивист и затова случаят е поет от Окръжна прокуратура, съобщава Bulgaria ON AIR.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

11

Анонимен

преди 5 години

Гладът е по- силен от тока .Това не е оправдание все пак.

10

БАЙ МИЛЕ

преди 5 години

ДО БПФ И УЧЕНИКА ЧЕТЕТЕ ВНИМАТЕЛНО КАКВО СЪМ ПИСАЛ....,,ДА СЕ УЗАКОНИ И РАЗРЕШИ "И КОГАТО ТОВА СТАНЕ ,ВСЕКИ БИ СЕ ЗАМИСЛИЛ ДОСТА СЕРИОЗНО,ПРЕДИ ДА НАПАДА,ПРЕБИВА,УБИВА И ЗЯ КАКВОТО ПРЕСТЪПЛЕНИЕ ТАМ СЕ СЕТИТЕ....ЩОТО ВСЕКИ ЩЕ ИМА ЕДНО НАУМ....,,АЗ СЪМ СЪС ЗАКОННО ОРЪЖИЕ...АМА ОТСРЕЩНИЯ СЪЩО Е ВЪОРЪЖЕН.." ТАКА ,ЧЕ ВСЕКИ ЩЕ СИ КРОТУВА ЩОТО ЗНАЕ КАКВО ГО ЧАКА....

9

БПФ

преди 5 години

До БАЙ МИЛЕАко ти застреляш накого за да се защитиш, ще те съдят за това, че имаш оръжие без разрешително. В същото време *** могат да се събират на орди с брадви по улиците - и никой не ги закача - а който е излязъл с брадва, това е подготовка за убийство !!!

fallback