Снимка: Булфото
fallback

Треньорът на ЦСКА Любослав Пенев за пореден път в последните дни скочи на съдиите. Той даде пресконференция преди вечното дерби и изрази недоволство към избора на съдия за мача.

"С футболистите сме в прекрасно настроение преди дербито с Левски. Времето малко ще наруши подготовката ни, но в крайна сметка трябва да се справим. При мен всеки мач е важен и играем за победа без значение от противниците. Нашата цел е да завършим първи в класирането", отсече Ел Голеадор.

"Имам притеснения от съдията. Този човек не е международен съдия и няма опит да се справи. Трябваше да бъде друг човек. Вълков не е готов да води такъв двубой. Ще го ползват за бушон и после ще му намерят място в БФС. Съдийският делегат е счетоводител в хлебозавод, където акционер е Боби Михайлов. Реферите искат да изпъкват, да бъдат по-важни от футболистите и от празникът, който ни предстои", смята треньорът на ЦСКА.

"Това е един специален мач. Не винаги в тези мачове побеждава фаворита. Футболистите трябва да мислят за това, което сме тренирали, за колективната игра и удовлетворението от представянето. Трябва ни време, за да играем по начина, по който искаме. Има подобрение в играта", заяви още Любо Пенев.

Какво каза още той преди мача с Левски четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

28

Анонимен

преди 5 години

Племенник стягаш синиото шалче утре гилдията дае строена на Герена аз си отивам на армията ми теб да видя деси

27

Калеко Алеко

преди 5 години

Любо Пенев е като *** Нинова, тя още от сега намери поводи, като ЦИК, преференциалния ВОТ, Венецианската комисия ... и Ланшния сняг за да оправдае загубата на БСП на предстоящите избори, а Чичовото се хвана за съдията, Боби Михайлов и лошия терен, за да оправдае задаващото се фиаско на Литекс, пардон на ЦСКА. Да не говорим че символите и на БСП и ЦСКА са едни и същи, все свастики които наследихме от времето на Тошо и "нерушимата българосъвеЦка дружба" ... !!!

26

Цска умря

преди 5 години

По повод сформираното селско тимче от Етрополе и Ловеч, откраднало името на вечния съперник Цска, НИЕ ФЕНОВЕТЕ НА ВЕЛИКИЯ ЛЕВСКИ РЕШИХМЕ СЛЕДНОТО: Поради фалита на Цска на 09.09.2016г. вече не съществува ВЕЧНОТО ДЕРБИ! А то завърши окончателно с 188 мача, от тях 78 победи за ЛЕВСКИ, 47 равенства и 63 загуби при голова разлика 268-251 в полза на ЛЕВСКИ!!!!! Единственото нещо, което не може да се промени на този свят са фактите, а те са трагични за покойния Цска.

fallback