Снимка: БТА
fallback

Славия победи Черно море с 3:2 в мач от 22-рия кръг на Първа професионална лига. "Моряците" водиха на полувремето с 1:2, но в крайна сметка загубиха срещата. Официален дебют за варнeнци направи младият талант от школата Петър Вуцов.

Черно море не започна срещата по най-добрия начин и допусна гол в 9-ата минута. Ашковски бе изведен в наказателното поле с двойно подаване и стреля към долния десен ъгъл, Китанов спаси, но притичалият Чунчунков успя да чукне топката отблизо във вратата.

Веднага след попадението "моряците" взеха инициативата и в 13-ата минута Жоржиньо стреля опасно към вратата на домакините, но стражът успя да улови. В 33-ата минута "моряците" успяха да изравнят. Ндонгала бе изведен на аутлинията от Илиев и центрира към далечната греда, където Цветомир Панов засече топката в мрежата с удар от въздуха.

В 44-ата минута Черно море стигна до пълен обрат. Онуоха сгреши в центъра под натиска на Георги Илиев, който отне топката и излезе сам срещу вратаря, за да подаде към притичалия Дани Кики. За Кики не бе проблем да прати топката в мрежата - 1:2.

В 81-вата минута Радослав Кирилов с мощен шут извън наказателното поле който не остави шанс на Китанов да се намеси. В 92-рата минута Славия стигна до пълен обрат след гол отново на Радослав Кирилов.

Подробности за срещата четете в Gol.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

5

муспи

преди 5 години

Най значителното събитие в над 100 години български футбол е, че вече се играе на празни стадиони.

4

Munchen_DE

преди 5 години

Хубава победа като за завръщане на стадиона в нашия квартал. Един стадион, който никога няма да забравя, където съм тренирал и където са ни водили организирано на мачове от училище. Става въпрос за 90-те.Много тъжна картинка е това, как няма и 100 души публика и то за дерби!В Испания, Холандия, Англия както и в Германия дори във 2. Бундеслига стадионите се пръскат по шевовете.Едно време и на Славия, дори с Етър, Монтана и Левски (Кн) стадионът беше пълен и се чуваше надалеч, че има мач!!! :(

3

Тинтири Минтири

преди 5 години

Славия ако не може да ги направи тези работи - кой ще може? Направо да я прекръстят на Тотославия :)

fallback