Снимка: Булфото, архив
fallback

Полицията е на крак, за да не допусне ескалиране на напрежение между българи и роми в Кюстендил. Тази сутрин, около 7,30 ч при масов бой пред нощен клуб "Иридиум" един мъж е бил убит, а други петима ранени.

Починалият е 35-годишен българин, като по непотвърдена информация той е бил случаен свидетел на мелето.

Oще по темата

Все още се изяснява дали скандалът е тръгнал между две ромски  компании или между българи и роми. Засега няма индикации за някакви спонтанни масови протести, заради тежкото престъпление.

Целият град е блокиран от униформени, предава "24часа". На входно-изходните артерии се проверяват всички излизащи от града автомобили, защото се издирват още участници в масовото меле. Един от ранените е в тежко състояние и се транспортира за столична болница.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

39

Анонимен

преди 5 години

После се сърдят, когато на витрината на някое заведение се появи надпис, че не обслужва роми и когато в някоя лятна къпалня не допускат роми, за да не задяват плажуващите момичета и да не правят скандали.

38

Къде е била полици--

преди 5 години

ята ? Ами в събота срещу неделя полицията в страната е с палки зад завой белким хване някой без застраховка или без колан така им е наредено---да има приходи !След 22.00часа охранителна полиция стават катаджии и дебнат по кръстовищата бандюгите действат и изчезват по черните пътища --много важно като са хванали двама пили един дрогиран и трима с изтекли документи....а бабите треперат заключини од 19.00 до 6.30 докато се развидели не мърда по селата...

37

Някакъв написал---

преди 5 години

-- че се убеждавал ,че държавата не е на българите ,тя ще е държавата на този който прави повече деца ,българите бягат прокудени другите правят деца --утре и в полицията и в жандармелията те ще са мнозинство--да му мислят тези дето строят по 3 грамадни къщи и дават на хората 200 лв пенсии и до 1000 лв БРУТО ,щото утре и за тях ще има възмездие.

fallback