Снимка: Facebook/Забелязано в София
fallback

Извършители на грабеж се издирват в столицата.

В ранните часове днес е получен сигнал за инцидент на паркинг в района на ул. "Луи Айер" в София, а минути по-късно - за извършен грабеж и пострадал мъж.

На място веднага били насочени полицейски екипи, които установили, че на паркинга са блъснати и повредени седем автомобила.

Според обясненията на мъжа, докато чакал в колата приятелката си, забелязал приближаването на четирима непознати. Тогава потеглил рязко, но бил настигнат от тях, бит и ограбен - отнети са му мобилният телефон и наличните пари. 

Той е тестван за алкохол и наркотици, резултатите са отрицателни. Заради нанесените материални щети по паркираните коли спрямо него е взето отношение по Закона за движение по пътищата, съобщи пресцентърът на МВР.

Във връзка с извършения грабеж е образувано досъдебно производство, работата по което продължава под наблюдението на прокуратурата.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

38

Само питам

преди 5 години

За да повреди така седем, повтарям СЕДЕМ коли с колко километра в час е чакал на паркинга приятелката си този Пинокио ?

37

Мнение

преди 5 години

Никакъв обир не е . Този (тази също е възможно) се е натресъл в колите на паркинга , а четиримата явно са от потърпевшите собственици , които са потърсили парично обезщетение за щетите от виновния веднага на мястото на инцидента .

36

Анонимен

преди 5 години

До strar womanнай-жалкото е, че в първия ти коментар даваш информация за Луи Айер и ти дадох плюс, за даденото полезно (поне за мен)сведение, никога не е късно да развалиш направеното добо първо впечатление.

fallback