Снимка: Reuters
fallback

В Париж започна деветият протест на движението на "жълтите жилетки", съобщава БТА. Шествието на протестиращите потегли от Берси.

Още преди началото на протеста бяха задържани 24 души за носене на забранено оръжие и за участие в струпване на хора с цел прибягване до насилие.

Петима души бяха арестувани на път за френския град Бурж, в който също е предвиден голям протест на "жълтите жилетки". Петимата са пътували с една и съща кола.

Водачът на колата бил в нетрезво състояние, а в багажника били открити предмети, които можело да послужат като импровизирани оръжия в схватка със силите на реда.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

34

ползват чипове

преди 5 години

Чрез протестите природата предупреждава че наркоманизирани терористи в уж спец служби за сигурност застрашават с ликвидация човечеството чрез нарочно подавани чипове в телата на хора и животни.Чужда цивилизация ги ползва .Всички се следят поименно с чипове много от тях в лични документи телефони карти вкл банкови ис нано и микро импланти в телата..

33

Присмехулник

преди 5 години

на еврейските банкери на глобализацията не им трябват жълти жилетки, а послушни гои - роби!

32

хммм

преди 5 години

ако такива протести се случваха в България баба Меркел и гранито Макрон нямаше да спрат да ни критикуват че сме недемократична държава, в зората на интегрирането си и неспазването на човешките закони, но нали се случва при тях от начлото на протестите до сега парижките болници са пълни с ранени, икономиката се сви до рекордно ниско ниво, но никой не слуша народа и какво иска той. Немските овце все още спат, само франция и испания ли е европа?

fallback