34

ползват чипове

преди 5 години

Чрез протестите природата предупреждава че наркоманизирани терористи в уж спец служби за сигурност застрашават с ликвидация човечеството чрез нарочно подавани чипове в телата на хора и животни.Чужда цивилизация ги ползва .Всички се следят поименно с чипове много от тях в лични документи телефони карти вкл банкови ис нано и микро импланти в телата..

33

Присмехулник

преди 5 години

на еврейските банкери на глобализацията не им трябват жълти жилетки, а послушни гои - роби!

32

хммм

преди 5 години

ако такива протести се случваха в България баба Меркел и гранито Макрон нямаше да спрат да ни критикуват че сме недемократична държава, в зората на интегрирането си и неспазването на човешките закони, но нали се случва при тях от начлото на протестите до сега парижките болници са пълни с ранени, икономиката се сви до рекордно ниско ниво, но никой не слуша народа и какво иска той. Немските овце все още спат, само франция и испания ли е европа?

31

Solar Power

преди 5 години

И в крайна сметка ако вземаш 1000 евро пенсия и планираш да живееш в Париж би ти било много много трудно. И това е напълно нормално защото за пенсията трябва да се мисли още когато си на 20 !

30

Solar Power

преди 5 години

До 30: Тези жилетки дори не знят за какво са там. Всички искания бяха изпълнени. Това са просто анархисти. Имало ги е и преди 100 години. Същите като тези у нас дето скачаха за бензина. Ако искат евтин бензин да бяха скачали на зелените когато забраниха да правим шистак. Ей това трябваше да направят :)

29

Анонимен

преди 5 години

Асад бе наречен диктатор още преди да направи това, което прави сега *** Макаронев.

28

Присмехулник

преди 5 години

а като си помисля, че за същото, което върши сега макрон, асад бе наречен диктатор и бе обстрелван от целото "домократично общество"... какво мега лицемерие има в "демократичните общества" създадени от диктатурата на "фолантропите" евреи!!!

27

Присмехулник

преди 5 години

евреите глобалисти и по съвместимост "фолантропи" започнаха да показват истинското си лице на диктатори. следват конц. лагери за всички, които не са съгласни със системата на безнаказаната, международна кражба от създателите на "комунизъма", който те сами свалиха за да докарат на васт най-новата си псохопатна система на куденхов калерги. жалка, психарска "работа" са евреите. много жалка...

26

Анонимен

преди 5 години

Гледах видеото,почти не са останали хора да протестират,групата е много по-малка.Изглежда,че ЕС ще победи.

25

Само питам до 19

преди 5 години

Усещам че сам не си вярваш..ЕС и Европа са пред тотален демографски и културно - идентификационен срив - какво повече да ти кажа?!

24

Само питам

преди 5 години

Протест на кафевите *** кога?

23

ЗНАЕТЕ ЛИ,ЧЕ :

преди 5 години

СПИН Е СЪЗДАДЕН В ЛАБОРАТОРИЯ РАКЪТ Е ЛЕЧИМ 9/11 Е ДЕЛО НА СЛУЖБИТЕ НА САЩ ВАШАТА ВОДА СЪДЪРЖА ОПАСНИЯ ФЛУОРИД ВИЕ СТЕ РЕДОВНО ПРЪСКАНИ С АЛУМИНИИ,БАРИИ,ЕТИЛЕН ДИБРОМИД-(САМОЛЕТИТЕ СЪС СЛЕДИТЕ -КЕМТРЕЙЛСФЕДЕРАЛНИЯ РЕЗЕРВ ПРИТЕЖАВА САЩ СТРЕЛБАТА В SANDEY HOOK Е ИЗМИСЛИЦА ИДИЛ Е ТВОРЕНИЕ НА СЛУЖБИТЕ НА САЩ И ИЗРАЕЛ СЪЩЕСТВУВА СИСТЕМА ЗА КОНТРОЛ НАД КЛИМАТА HAARP ВАКСИНИТЕ СЪДЪРЖАТ ТОКСИЧНИ ВЕЩЕСТВА КОИТО ВОДЯТ ДО РАК И АЛЦХАЙМЕРВАШАТА ХРАНА Е СА ПЪЛНА С ГМО

22

скоро

преди 5 години

У нас ще има протест на жълтите ***.

21

Наблюдател

преди 5 години

Колкото и да обличат жълти жилетки, винаги ще си бъдат кафеви без тях !

20

До 11

преди 5 години

Точно така се прави протест, иначе файда йок

19

87

преди 5 години

Това е само началото на един мощен евролейски социален протест на бедните ,онеправданите , обречените !Жълтите жилетки вече заливат континента и нищо няма да може да ги спре.Трябва да се влезе в диалог с хората - полицейските мерки само катализират протекта.Нашите хора също си правят оглушки , но ще им се наложи да си отворят очите и ушите за проблемите на бедните хора.Идва ново и неизвестно поне замен време , което маже да стане много страшно - пострашно от френската и руската революции.

18

Анонимен

преди 5 години

НА ХОМОСЕКСУАЛНОТО БАНКЕРЧЕ ОТ РОДШИЛДОВАТА ПАСМИНА-МАКРОНЧО КРАЯ МУ Е СЪВСЕМ БЛИЗО.

17

Анонимен

преди 5 години

До Само питам до 16Не четеш какво съм написал. Говоря за политиката в момента. Марсилия е на брега на Средиземно море срещу Малгреб. Там от стотици години са идвали чужденци, особено след войните в Тунис и Алжир през миналия век но сега това са установени французи второ и трето поколение които не трябва да ги смесваш с бежанците пристигащи през последните няколко години за които някой ви плаща да пишете какви ли не измишльотини. Ако искаш да помогнеш пиши за нашите роми отколкото за французите

16

Само питам до 16

преди 5 години

Толкова е рестриктивна че Марсей / Марсилия / е напълно арабски град - спирам дотук...

15

RIC

преди 5 години

Референдуми на гражданската инициатива. Съществуват 4 вида граждански референдуми - за промяна на конституцията, за отзоваване на политици от властта, за отмяна на съществуващ закон и за създаване на нов закон. Чрез референдуми може да се управлява държавата и да се приемат закони без одобрението на народното събрание.