Снимка: Архив, Reuters
fallback

Силите за сигурност в холандския пристанищен град Ротердам съобщиха днес, че са арестували четирима души, заподозрени в подготвянето на терористичен акт, предаде Франс прес, цитирана от БТА.

Частите за борба с тероризма и полицията задържаха тези мъже и извършиха обиски, посочи ротердамската полиция.

"Те са заподозрени в участие в подготовката на терористичен акт", казаха в кратко изявление силите на реда. Те отбелязаха, че през следващите дни разследването ще продължи, "като особено ще се акцентира върху установяване на естеството и мащаба на терористичната заплаха".

Полицията не съобщи подробности за самоличността на задържаните или атаката, която се предполага, че са организирали.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

19

Папатака

преди 5 години

Тези терористи са страхливци , вместо да атакуват който е отговорен за инвазията на чужди войски в техните държави с Африка или Близкият Изток те атакуват гражданите на ЕВРОПА за пример от които не е зависело изпращането на военни в техните държави и убийствата , грабежите и т.н. ! Няма логика в действията им ама защо ли не ме учудва това ! :(

18

решението

преди 5 години

Ставаме всички мюсюлмани и въпросът е решен! Няма тероризъм.

17

Ха-ха

преди 5 години

Има *** и лесен начин да се намали до минимум ислямския тероризъм(и престъпността като цяло)-всеки замесен по някакъв начин да се лишава от европейско гражданство,както и членовете на семейството,които са знаели,но не са докладвали.По-нататък може да се помисли и за общоевропейска РЕКОНКИСТА. Само че за да стане тая проста работа,трябва да се вземе едно много сложно и тежко решение-да се признае,че досегашната политика на мултикултурализъм и либерализъм Е ПЪЛЕН ПРОВАЛ!

fallback