19

Папатака

преди 5 години

Тези терористи са страхливци , вместо да атакуват който е отговорен за инвазията на чужди войски в техните държави с Африка или Близкият Изток те атакуват гражданите на ЕВРОПА за пример от които не е зависело изпращането на военни в техните държави и убийствата , грабежите и т.н. ! Няма логика в действията им ама защо ли не ме учудва това ! :(

18

решението

преди 5 години

Ставаме всички мюсюлмани и въпросът е решен! Няма тероризъм.

17

Ха-ха

преди 5 години

Има *** и лесен начин да се намали до минимум ислямския тероризъм(и престъпността като цяло)-всеки замесен по някакъв начин да се лишава от европейско гражданство,както и членовете на семейството,които са знаели,но не са докладвали.По-нататък може да се помисли и за общоевропейска РЕКОНКИСТА. Само че за да стане тая проста работа,трябва да се вземе едно много сложно и тежко решение-да се признае,че досегашната политика на мултикултурализъм и либерализъм Е ПЪЛЕН ПРОВАЛ!

16

Наблюдател

преди 5 години

Те предполагаемите терористи станаха повече от мирните граждани в Западна Европа.

15

65

преди 5 години

Малее що бой са отнесли.Щото полицията докато предполага и налага с тояга.Малееле,ако пък е сгрешила?

14

Анонимен

преди 5 години

Ние, турците миришем по-лошо и от козите, защото се мажем с овча лой.

13

Алабелче

преди 5 години

Браво чичо Додо ама иска аз пасапорт за Австралия у Канада много студ

12

Анонимен

преди 5 години

Какви терористи са арестувани? Будистки терористи, може би? Или пеещи кришнари? Или пишем и мажем глупости само за да нр кажем, че става дума за "миролюбиви" мюсюлмани. Религият на мира, от която никой и никога мир не е видял.

11

Ястреб Османлията

преди 5 години

Нещо в буллгарската кратунка е настанал як хаос! Терориста, който крадеше коне, обираше къщи, ракетираше чорбаджии, ограбваше пощенски коли и колеше 14 годишни деца и терориста, който отвлече пътнически кораб ги обявихте за национални герои - за справка вижте делата на Васил Левски и пияндура Ристо Ботьев! Сега холландската полиция "заловила" някакви "предполагаеми" терористи, но буллгарака е готов да ги беси без съд и присъда! Беемти и дивашкото му племе буггарско!!!

10

Анонимен

преди 5 години

Щом Рюте е спечелил значи мароканците не са били чак толкова много и кампанията на Вилдерс не е хванала дикиш сред холандците. Значи не са мароканци.

9

мак

преди 5 години

Не могат да изловят всички из..ди, все някога някой гад ще успее, за голямо съжаление.

8

Анонимен

преди 5 години

"Е ако кампанията на Вилдерс е успяла значи не са мароканци."Не успя, Рюте спечели изборите. Значи са мароканци.

7

Анонимен

преди 5 години

Е ако кампанията на Вилдерс е успяла значи не са мароканци.

6

Анонимен

преди 5 години

Подготвяли са новогодишната заря...

5

Анонимен

преди 5 години

А в Египет 40 заподозрени предполагаеми терористи ги гръмнаха.Ама ей така - директно.Без да се обясняват

4

до 4

преди 5 години

Изобщо не говоря наизуст, миналата година Герт Вилдерс поде кампания за намаляване на мароканците в Холандия. Помисли защо.

3

Джугашвили

преди 5 години

Тези гадове да се разстрелят на момента.

2

Хммм

преди 5 години

Най-големите терористи са в Европейския парламент начело с Меркел, Макрон и папата. По гоелми терористи има ли от тях. Модерни времена, вдички се правят на *** терсещи проблема, но не и причината.

1

Анонимен

преди 5 години

"Полицията не съобщи подробности за самоличността на задържаните или атаката, която се предполага, че са организирали."Не е необходимо. От наличната информация вече е ясно, че са талибани. Даже мога да се обзаложа, че са от интегрираните алахакбари, по всяка вероятно с марокански произход, родени и израснали в Холандия както повеляват европейските ви ценности.