Снимка: BulFoto
fallback

Двама души пострадаха тежко, след като колата им се удари в дърво на пътя за Суходол, съобщи БНР. На място са изпратени три линейки.

Oще по темата

Единият от пострадалите е отведен в шокова зала на "Пирогов" в много тежко състояние с опасност за живота. Най-вероятната причина за инцидента е несъобразена скорост. Изпратени са и екипи на полицията. Движението в района се осъществява без затруднения

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

7

факти

преди 5 години

Ами то половин Перник минава през Суходол, да не се минат с няколко км по магистралата, правят задръстване /улицата е обикновена с две ленти/ и втори тунел на елементарни частици.

6

Истината

преди 5 години

Нищо не пишат за поледицата на пътя и че и този път е необработен против заледяване. И разбира се "несъобразена скорост" няма. Единсвеното определение за несъобразена скорост гласи: Несъобразена скорост е скоростта, с която си шофирал, когато е станало ПТП-то, ако не е била превишена, т.е. всяка скорост е или превишена или несъобразена и друга скорост според КАТ няма.

5

До кога

преди 5 години

Дано се оправят. Вече ми става тъжно и то на светия празник. Че има хора които няма да успеят да го празнуват. Добре че има много бързи които отиват на мястото. Искам да се оправят. Се дървото го отнася. Ако така продължава няма да има дървета в България.

fallback