Светослав Каменов. Снимка: Facebook
fallback

Болезнена ревност е причината за убийството на 40-годишната рейнджърка от карловската бригада Десислава Стоянова.

Това е една от основните версии на разследващите по случая, пише "24 часа". Трупът на красивата редничка бе открит снощи в пристройка на къща в Сопот.

Имотът е на 42-годишния бивш рейнджър Светослав Каменов. Пак вчера той е бил задържан в Северна България, след като е бил издирван няколко дни. Именно Каменов е заподозрян за насилствената смърт на Десислава.

Двамата са имали интимна връзка. По непотвърдена информация рейнджърката обаче е имала и друг ухажор, което е извадило от релси Каменов.

От военно-окръжната прокуратура в Пловдив отказват до този момент информация.

Според местния сайт „Подбалкански новинар“ пък Светослав Каменов е бил уволнен от карловската бригада преди няколко години, защото има психически отклонения. Бил е на мисия зад граница и след като се е върнал от там, е имал проблеми, уточниха нашите източници.

След като е бил освободен от армията, Светослав Каменов се е обаждал в полицията и съобщавал, че в ДСК в Карлово има поставена бомба.

Oще по темата

Стоянова бе обявена за издирване, след като изчезна мистериозно преди 11 дни.

На 5 декември жилището й в Карлово е било открито с работещ телевизор, а нейният телефон се зареждал на масата. Според криминалистите това показва, че рейнджърката е излязла набързо и по спешност от апартамента си.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

66

Анонимен

преди 5 години

Никаква болезнена ревност няма тук. Те не са имали интимна връзка. Този психар се е нуждаел от пари и я е прецакал с ремонт на колата й, вместо това се е опитал да вземе пари от автомобила й закарвайки го в автоморга. От там е тръгнал конфликт и жалко за горката жена. Изкараха я каква ли не отвратителни нещастни драскачи по форуми.

65

Дядо Радой

преди 5 години

Много ни се иска скоро тук , да се публикуват снимки с белезници на Дтагалевскуя Ай дук!

64

шумкарин

преди 5 години

прилича на другар комунист ремсист

fallback