Снимка: "Марица"
fallback

Тялото на 40-годишната военнослужеща Десислава Стоянова беше открито тази вечер в Сопот, съобщава Нова тв. Тя бе в неизвестност две седмици, а от сряда Военна полиция започна издирването й.

В късния следобед в Мездра е задържан рейнджър от Сопот, с когото се предполага, че е имала интимни отношения.

При обиск в една от пристройките към дома му, е открито тялото на жертвата. По-рано през деня жандармерия и криминална лаборатория бяха разположени пред дома на военнослужещата в Карлово.

Oще по темата

Разследващите направиха оглед пред жилищния блок на жената, а до един от автомобилите на паркинга бяха открити следи от кръв. Личният й автомобил беше открит в карловска автоморга. 

На 5 декември военно-окръжната прокуратура е образувала досъдебно производство срещу Стоянова за отклонение от военна служба. Оттогава тя е обявена и за издирване. Все още няма яснота, кога служителката на 61-а стрямска бригада е видяна за последно.

Десислава е разведена, 15-годишният й син живее с баща си, тъй като на него са били дадени родителските права. Причините за жестокото убийство се изясняват.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

45

Yenkl

преди 5 години

Изглежда всички тук, които я осъждате, сте самата непорочност и целомъдреност! Какво лицемерие само! Една жена изчезва, намират я мъртва!Познавах я, беше много лъчезарен човек! Хора сме, никой не изисква от нас да сме перфектни. Срамувам се, че българи могат да пишат такива пошли коментари. Но от непорочни като вас , такива гнусни приказки, особено отправени към човек, които не може вече да се защити, не могат да произхождат, не е ли така, господа морализатори?

44

Петко

преди 5 години

Има едни жени където са решили че могат да правят каквото си искат с 10 мъже едновременно. Убитата е от тях. Яла е кифтета, а после е ревала.

43

Ами да

преди 5 години

Наиграла се е .

fallback