45

Yenkl

преди 5 години

Изглежда всички тук, които я осъждате, сте самата непорочност и целомъдреност! Какво лицемерие само! Една жена изчезва, намират я мъртва!Познавах я, беше много лъчезарен човек! Хора сме, никой не изисква от нас да сме перфектни. Срамувам се, че българи могат да пишат такива пошли коментари. Но от непорочни като вас , такива гнусни приказки, особено отправени към човек, които не може вече да се защити, не могат да произхождат, не е ли така, господа морализатори?

44

Петко

преди 5 години

Има едни жени където са решили че могат да правят каквото си искат с 10 мъже едновременно. Убитата е от тях. Яла е кифтета, а после е ревала.

43

Ами да

преди 5 години

Наиграла се е .

42

Анонимен

преди 5 години

как него е разбрала че него бива

41

жаго

преди 5 години

и тия ги приемат в Българската армия, разчитаме да ни пазят...представяме си ако отидат на война ... ще чакат аскера подмити, със свалени ***... Българийо, докъде пропадна...

40

Анонимен

преди 5 години

47 се е изказал(а) най-точно. Тъжна история.Това е от ирационалната превъзбуда на обществото.

39

Анонимен

преди 5 години

По определение военните са обучени професионални убийци. Този не е действал професионално. Ама никак.

38

Анонимен

преди 5 години

Пича няма да лежи в софийския, Ще е във военен затвор.

37

Анонимен

преди 5 години

"Не може да се трепят жени само защото са шаф.рантии!"Ами явно не да е шаф.рантия не е било единствения и грях... Явно е имала и по - тежки, такива, които нормалните хора не прощават. Веднъж е получила опрощение под формата на развод и отнемане на правото да се грижи за детето си. Може би и други опрощения е получила, за които не се споменава. На никой не му е дадено да му се прощава вечно. Все някога трябва да платим за греховете си. Аз също.

36

Срама нямате ей

преди 5 години

И аскера си убивате. Утре като ви нападнат турците кой ще ви пази?

35

Дей Жъмбаса

преди 5 години

Да изнесе една тирада срещу ромската престъпност и да организира наказателна акция срещу маалата му, опс срещу квартала му? Няма ли нещо протест, шествие или бдение да има? Къде сте педриоти? Палете маторите и да ходим да сплашваме съседите му

34

тнтм

преди 5 години

До Анонимену жертвата в парка беше намерена семенна течност от още 2-3 човека

33

www

преди 5 години

До А беТака си е, трябва да им правим паметници

32

Анонимен

преди 5 години

Според мен,или приятеля и е бил агресивен,затова е изпратила детето при баща му,или е имала предположения,че може нещо да се случи,затова е искала детето да не е до нея.Обикновено децата се присъждат на майката,заради майчинския вроден инстинкт да се грижи за децата.

31

Златен скункс

преди 5 години

"На 5 декември военно-окръжната прокуратура е образувала досъдебно производство срещу Стоянова за отклонение от военна служба."*** фуражки са побързали да налеят гипса!

30

Анонимен

преди 5 години

Никой няма право да отнеме човешки живот. Дано душата й да намери покой. Относно убиеца - върнал се от мисия с психически проблеми и уволнен поради това. Къде е социалната политика в армията? Къде са им психолозите? Какво правят по време на мисия тези психолози(с всеки контингент има психолог)?

29

Гост

преди 5 години

Отвратен съм от коментарите тук! Какво ви интересува с кого и с колко е била? Яд ви е , че не е била с вас ли? На всеки човек интимния живот си е негов и прави каквото си пожелае!

28

Анонимен

преди 5 години

Май стана навик да се убиват жени.Я се спрете вече!

27

Анонимен

преди 5 години

Голяма загуба за любителите в Карловска околия...

26

Анонимен

преди 5 години

Дайте името на рейнджъра де. За Северин знаехме всичко още преди да го заловят, а сега за този нищо не се казва. Прикриваме ли някого или....не се вписва в клишето за ромската престъпност?