Снимка: Facebook
fallback

Принц Хари поведе кралското семейство към модерните времена като се ожени се за разведена, чернокожа американка. Но макар че почти целият свят му се възхищава, има хора, които не са доволни от избора му на съпруга.

Американска нео-нацистка група обяви, че иска убийството на принц Хари, защото е "расов предател".

Организацията, позната като Sonnenkrieg Division публикува снимка на дюка на Съсекс с опрян пистолет в главата и нарисувана свастика. Надписът под нея гласи: "Ще се видим по-късно расов предателю".

Заплашителни съобщения Хари и Мегън Маркъл получават и от групата Atomwaffen Division, която е разследвана за пет убийства.

В превод от немски, нацисткият клан се казва "атомни оръжия" и почита Адолф Хитлер и серийния убиец Чарълс Менсън. Те също така проповядват нов "универсален ред" по света.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

61

М

преди 3 години

До АнонименМЕГАН Е ДЯВОЛСКО ИЗЧАДИЕ. ГРОЗНА ТРЪТЛЕСТА ЗЛОБНА И ЗАВИСТЛИВА ЖЕНА. ЧАЯТ КОЙТО ДАВА НА ХАРИ ДА ПИЕ Е ОТ НАРКОТИЧНА БИЛКА И С ТОЗИ ЧАЙ ТЯ ГО ДЪРЖИ ПОД КОНТРОЛ И ТОЙ ПРАВИ ТОВА КОЕТО ТЯ ПОИСКА.

60

Анонимен

преди 5 години

Свиквайте, това е бъдещето: смесена раса.А Меган поне е симпатична, усмихната, мила. И кой има право да каже на Хари кого да избере? Дано са щастливи и да имат сили да преодоляват нападките, които ще съпътстват живота им.

59

Анонимен

преди 5 години

До ПитамКогато е бил създаден Хари, все още не се бяха пръкнали нашенските бизнесмени с тъмно минало. По онова време, в капиталистическите страни биваха пращани само фазанчетата-деца на активни борци, които преди това са завършили външна търговия.Те слушкаха и папкаха. Едва ли такова пе_ре_кен_де се е докопало до Даяна. Такива ги беше страх дори да пръднат, ако предварително не са получили разрешение от службите.

fallback