Снимка: Dnes.bg
fallback

Общ преглед
Полицейска акция се провежда в блок 234 в столичния квартал "Надежда". Причината е, че 33-годишен мъж, който живее на 12-тия етаж се барикадира в дома си. Той заплашва да се хвърли от балкона. Плаши и, че ще стреля.

Човекът е криминално проявен и осъден. При опит на полицията да го задържи, за да изтърпи наказанието си, мъжът се затворил в апартамента си.Той е наркозависим и в момента е на метадонова програма.

На мястото има униформени служители и линейка, предава репортер на Dnes.bg. Полицейски кучета оглеждат храстите до блока. Полицаи вардят и задния вход на жилищната кооперация. На място вече има и пожарна кола.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

40

Всоичко се връща.

преди 5 години

Илийката дебелия. Добро момче беше.

39

Жоро

преди 5 години

На милиционерите не им пука в затвора се обучават спанци попълнение на Тайната милиция на другаря Борисов

38

ОБективен

преди 5 години

Гледам всички тук колко много обичате да гледате сеир и как се правите на моралисти, но никой никога не се поставя на мястото на човека отсреща. Питам ви, каква ще е вашата реакция ако идват да ви приберат в дупка, където вероятно ще бъдете изнасилвани всеки ден! Бил наркозависим..., всички тук са на треви.., сигурно е от хубав живот... Помислете малко..., не забравяйте, че ако това беше синът ви/баща ви, друга песен ще запеете. Моля ви стига с тази злоба, затова до тук сме я докарали.

fallback