Снимки: Reuters
fallback

Въпреки желанието на Корина Шумахер медиите да не говорят за състоянието на съпруга й, в последно време много от хората, които са успели да се докоснат до Михаел след инцидента проговарят.

Преди няколко дни, пред сп. "Билд", архиепископ Георг Генсвайн разказа за своята среща със звездата на Формула 1 през 2016 г.

Oще по темата

"Седнах до него, хванах двете му ръце и го погледнах", спомня си архиепископът. Лицето на Шумахер "се осветило леко", но иначе физиономията му не се променила.

"Той усеща, че хората, които го обичат, са около него, грижат се за него и е благодарен, че държат любопитните хора далеч", допълва още Генсвайн.

По-рано тази седмица думи на мениджъра на Шумахер, Себин Кем, казани през 2016 г., също бяха публикувани в десетки медии.

Според нея, седемкратният шампион много отдавна е искал да се скрие от любопитните очи на обществото.

"В един много дълъг наш разговор преди време той ми каза:" Няма нужда да ме търсиш за ангажименти през следващата година. Ще изчезна!". Имам чувството, че това беше неговата тайна мечта – да може да се скрие някой ден. Затова сега се опитвам да отговоря на неговите желания".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

14

Анонимен

преди 5 години

Шумахер нямаше сърце и душа, а сега остана и без мозък. Каква драма дами и господа...

13

Фен на Формула 1

преди 5 години

Каква ирония на съдбата. Айртон Сена не искаше да бъде в сегашното състояние на Шумахер. А да си отиде в един миг, без да страда много и дълго и да не тежи на семейството си. А Шумахер попадна точно в тази клопка ни жив ни мъртъв. Вегетиращ и не знаещ къде се намира. А семейството му не намира сили да му спре поддържащите системи. Въпреки, че виждат как той нямаш шанс да се възстанови. За мен лично Шумахер почина на 29 декември 2013 година. От тогава до ден днешен Шумахер не е идвал в съзнание.

12

някой

преди 5 години

Понякога желанията се сбъдват...ама не както си представяш.

fallback