Снимка: архив, Reuters
fallback

САЩ ще плащат на Русия от порядъка на 85 милиона долара за всяко място в корабите "Союз" при транспортирането на американски астронавти до Международната космическа станция (МКС), предаде ТАСС. Това заяви вицепрезидентът на САЩ Майкъл Пенс пред в. "Политико".

"Смятам, че за сънародниците ни е разочароващо, че през последните няколко години не можем сами да извеждаме американски астронавти в космоса - каза Пенс. - За целта трябва да платим около 85 милиона долара за място в корабите "Союз". Но скоро ще извършим изпитателни тестове на нова платформа, която ще позволи американски астронавти да се върнат в космоса от територията на САЩ."
 

/БТА/
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

77

Балъка

преди 5 години

До Анонимния. Виж се само какво си писал, че в Д.Атанасов НЯМАЛО НИЩО БЪЛГАРСКО, ОСВЕН ФАМИЛИЯТА. Ако ти и твоите дружки от плюса сте прочели долното, чакам да се извините на цяла България за очевидната си неграмотност и балъщина! Д.АТАНАСОВ Е ТЕХНОЛОГИЧНИЯ ГЕНИЙ ЗА ВСИЧКИ ВРЕМЕНА И Е ТЕХНОЛОГИЧНА ТОРДОСТ ЗА БЪЛГАРИЯ И БЪЛГАРИТЕ! Ти и твоите плюсове да не сте от малцинствените групи? Щото и това дето го пишеш на тях приличате!

76

Балъка

преди 5 години

До Анонимния. ДЖОН АТАНАСОВ Е БЪЛГАРСКА ГОРДОСТ И КАТО ТАКАВА Е ОСРЕБРЕН С НАШИ ВИСОКИ НАГРАДИ И Е ПРИЗНАТ ЗА БАЩАТА НА КОМПЮТРИТЕ. И когато писах за тази технология, тя е създадена определено с български генетичен материал! И по този пример писах колко ли от емигриращите българи някой ден може да имат същата световна съзидателност. Нищо не си разбрал, с анонимното си черепче и престани да манипулираш аудиторията. А и да си беше показал акциите от твоята космическа фирма?

75

Балъка

преди 5 години

До Анонимен. Казах ти под културна форма колко си далеч от обективната действителност и как нищо не разбираш от смисъла и съдържанието на понятията, т.е. да престанеш да се изживяваш на ментор и да не ни правиш на балъци, но ти продължи! Позволи си пряко да ме атакуваш с поредната си излагация. Какви простотии пишеш, а и ония от кръжеца ти със същия твой умствен багаж да ти дават оценка с +, след като БАЩАТА НА ДЖОН АТАНАСОВ Е БЪЛГАРСКИ ЕМИГРАНТ ОТ С.БОЯДЖИКА, ЯМБОЛСКО и ГЕНЪТ МУ Е БЪЛГАРСКИ!

fallback