77

Балъка

преди 5 години

До Анонимния. Виж се само какво си писал, че в Д.Атанасов НЯМАЛО НИЩО БЪЛГАРСКО, ОСВЕН ФАМИЛИЯТА. Ако ти и твоите дружки от плюса сте прочели долното, чакам да се извините на цяла България за очевидната си неграмотност и балъщина! Д.АТАНАСОВ Е ТЕХНОЛОГИЧНИЯ ГЕНИЙ ЗА ВСИЧКИ ВРЕМЕНА И Е ТЕХНОЛОГИЧНА ТОРДОСТ ЗА БЪЛГАРИЯ И БЪЛГАРИТЕ! Ти и твоите плюсове да не сте от малцинствените групи? Щото и това дето го пишеш на тях приличате!

76

Балъка

преди 5 години

До Анонимния. ДЖОН АТАНАСОВ Е БЪЛГАРСКА ГОРДОСТ И КАТО ТАКАВА Е ОСРЕБРЕН С НАШИ ВИСОКИ НАГРАДИ И Е ПРИЗНАТ ЗА БАЩАТА НА КОМПЮТРИТЕ. И когато писах за тази технология, тя е създадена определено с български генетичен материал! И по този пример писах колко ли от емигриращите българи някой ден може да имат същата световна съзидателност. Нищо не си разбрал, с анонимното си черепче и престани да манипулираш аудиторията. А и да си беше показал акциите от твоята космическа фирма?

75

Балъка

преди 5 години

До Анонимен. Казах ти под културна форма колко си далеч от обективната действителност и как нищо не разбираш от смисъла и съдържанието на понятията, т.е. да престанеш да се изживяваш на ментор и да не ни правиш на балъци, но ти продължи! Позволи си пряко да ме атакуваш с поредната си излагация. Какви простотии пишеш, а и ония от кръжеца ти със същия твой умствен багаж да ти дават оценка с +, след като БАЩАТА НА ДЖОН АТАНАСОВ Е БЪЛГАРСКИ ЕМИГРАНТ ОТ С.БОЯДЖИКА, ЯМБОЛСКО и ГЕНЪТ МУ Е БЪЛГАРСКИ!

74

Неграмотен

преди 5 години

Аз ако съм на Тръмп веднага санкции няма да плащам и няма да пращам астронавти

73

До Анонимен 51

преди 5 години

До До РускиняРазбирам, че Илон Мъск е получил американско гражданство и вече е американец. Когато изпрати астронавт там горе и го върне неопечен, намери, купи и гръмни една бутилка Боленже Ла Гранд Ане Брут, реколта 2002 г.! Е, ако не намериш, купи една евтина газировка!

72

Бонобо

преди 5 години

До Анонимен 69Защо се зачекна с руснаците? Изобщо, отде ви идва винаги да се стремите да уязвите руснаците? Плащат ли ви за това? Ще ти кажа един - Игорь Сикорский, който отиде там и им измисли хеликоптера. В момента хиляди руснаци работят в американски университети, лаборатории, болници. Даже в NY има руска очна клиника "Филатов".

71

Русев

преди 5 години

Изгърбич Задвратянпреди 1 час 0 4Последно, сащ транспорта ли плащат или място на станцията? лелка днеска май не си е пила хапчетатаТочно и аз си помислих същото като прочетох ти какви несвързани ги плещиш.

70

Изгърбич Задвратян

преди 5 години

До 1и резко французите и мъск освен товари , ще захлебят и с пилотирани полети. след като загуби като най големия каскет монопола върху транспортните полети, мадараша с подобни номенклатурни новини, е на път да си изпроси да е втора цигулка и при пилотираните полети. и ще се наложи да вадят мир от морето, щото ще им врътнат кранчето и за мкс. щото М в мкс не означава "московска".

69

Изгърбич Задвратян

преди 5 години

Последно, сащ транспорта ли плащат или място на станцията? лелка днеска май не си е пила хапчетата, като гледам кви заглавия трещи. прочие некой каза ли нещо за батутите на рогозин и турбините за агрегатно състояние на кузя? не че нещо, не съм си пил кафето.

68

А ембаргото?

преди 5 години

Или за големите риби не важи?

67

Анонимен

преди 5 години

До БалъкаАтанасов е роден в САЩ, учил в САЩ и живял в САЩ. Нищо българско няма в него освен фамилията.

66

Анонимен

преди 5 години

Коментарите както винаги са балканска трагедия :) не знам да се смея ли да плача ли... егато глупавото племе.

65

Анонимен

преди 5 години

До 61, неграмотен сте. До кой клас сте ходили на училище...

64

вместо епилог

преди 5 години

"Но скоро ще извършим изпитателни тестове..."--------------------Обещаното трябва да се чака 3 години. Така гласи популярна пословица.Получава се - 3 години за изпитателни тестове и няколко пъти по 3 години за следващата фаза - пиндостански астронавти да се върнат в космоса от своя територия.

63

Маке

преди 5 години

Ке плачат, дека ке одат

62

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 53Of course, откривателю Колумб! Точно това и казах, но за тъъъпунгели като теб явно е трябвало да го напиша другояче. В компанията, наречена за краткост САЩ има хора от десетки националности, включително и българи. Тесла е от омразните на някои тук олигоцефалчета сърби, Игорь Сикорский - руснак, също псувана в този сайт нация, а колко евреи!

61

Балъка

преди 5 години

Хиляди извинения и приятен ден! Защото почнах да си мисля, че не съм бил чак толкова голям балък!

60

Анонимен

преди 5 години

До До 53 57Ха-ха-ха-ха-ха.......по-глупав коментар не бях чел!!!!!! Това ми прилича на боковото правителство, ВСИЧКО започва от тях!!! Абе, "умнико", първо *** малко на училище и ако щеш почни да изучаваш историята на китайската, индийската, руската империи и тогава ще видиш КОЙ какво е "изобретил"! А в държавата, по-млада от Большой театър, освен да ОКРАДЕ изобретенията от цял свят НИЩО ДРУГО НЕ МОЖЕ ДА ИЗЛЕЗЕ!!! Всичките им "изобретения" са на основа на ТРУДА НА ДРУГИ СВЕТОВНИ УМОВЕ!!!

59

Балъка

преди 5 години

До технологичния и икономичния Анонимен. Извинявай, но тъй като не ги разбирам тези работи дето ги пишеш, а и навярно си открил най-икономичната технология по пътя на човешкия прогрес, с тези сметки за икономии , Анонимен, да не си на работа в икономическото ни министерство, щото нещо не се връзва?

58

Балъка

преди 5 години

Анонимен, извинявай, признах си, че съм *** човек и не ги разбирам тези работи. Ама като си писал за някакви акции, да беше го конкретизирал за тази частната технологична ракета. Интересно ми е ти имаш ли такава акция и како чакаш, че не направиш български космически туризъм с твоя най-технологична ракета извън вселената?