Общ преглед
Кубрат Пулев е с два килограма по-тежък от своя опонент Хюи Фюри, показа кантарът преди утрешната галавечер в "Арена Армеец".

Българският боксьор е 109 срещу 107 за Фюри. Кубрат е значително по-слаб в сравнение с предишния си мач срещу Кевин Джонсън преди година и половина, когато тежеше 116.

Официалното претегляне обаче не мина без напрежение. Хора от агитките на Пулев и Фюри създадоха напрежение по време на претеглянето. Охраната обаче предотврати сблъсъка между двата лагера.

Хората на Фюри бяха подразнени от подсвирквания от страна на публиката към боксьора.

Победителят от мача Пулев - Фюри ще стане официален претендент за световната титла на IBF, която в момента принадлежи на Антъни Джошуа.

Тегленето на боксьорите в столичен мол не премина без напрежение, след като присъстващи освиркаха бурно Хюи Фюри и след кантара едва не се стигна до сбиване, но охраната бързо охлади страстите.

"Обичам ви, благодаря на всички, че сте тук. Ще победя за България", обърна се Кубрат Пулев към присъстващите фенове.

Тервел Пулев също мина през кантара, който показа 90 килограма срещу 89,5 кг за неговия съперник - аржентинеца с италиански паспорт Леонардо Бруцезе. Двамата ще се бият за европейска титла в полутежка категория.
 
Още новини за спорт четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


Още новини

Коментари Напиши коментар