Снимка: БТА
fallback

МВР разпространи видео с пристигането на Северин Красимиров. Заподозреният за убийството на журналистката Виктория Маринова от Русе, кацна с пътнически полет от Германия на Летище-София.

Oще по темата

21-годишният мъж бе посрещнат от екип на Съдебна охрана и бе заведен с конвой до Националното следствие, а утре се очаква да бъде отведен до Русе.

На Красимиров му предстои да му бъдат повдигнати обвинения и да му бъде наложена мярка за неотклонение. Мъжът беше задържан във Федералната република и беше екстрадиран у нас след искане на българските власти.

Виктория Маринова бе убита на 6 октомври. Сигнал за трагедията бе подаден още същия де

Трагедията с 30-годишната телевизионна водеща става на 6 октомври. Случаят предизвика общественото мнение и няколко дни по-късно по настояване на българските власти, в Германия бе задържан Северин Красимиров по подозрение за извършване на убийството.

Общ преглед

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

40

Анонимен

преди 5 години

нАШАТА ПОЛИЦИЯ ГО-НИ ПАЗИ !!

39

Анонимен

преди 5 години

Дори на Брейвик не му криеха лицето, дето застреля сума ти хора, а на този защо го крият, при условие, че показаха преди това снимки. Или се страхуват да някоя изпусне някоя издайническа гримаса Северинчо, и да лъсне истината...или просто това е друг човек...При всички положения е много съмнителна работата..

38

Маноел

преди 5 години

Дупе да му е яко! Въпреки че това е разтегливо понятие!

fallback