Снимка: pixabay.com
fallback

Полицаи от Сливница заловиха 41-годишен мъж, заредил гориво на бензиностанция и потеглил без да го заплати, съобщиха от OДМВР - София.

Сигнал подал служител на бензиностанцията в село Калотина. Той съобщил, че водач на лек автомобил "Мазда" заредил гориво на стойност 122 лева и напуснал обекта, без да го заплати на касата.

След проведени издирвателни действия полицейските служители установили самоличността на извършителя.

След доклад на материалите по случая в районната прокуратура на 41- годишния столичанин е наложено административно наказание.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

23

анонимен

преди 5 години

Не вярвам да е умишлено ! Защото трябва да е много ***! Или ситуацията е случайна! В днешно време.И картата си можеш да забравиш даже! Я телефон звъннал! Я с любовницата или жената нещо! А и касиерките неадекватни след 12 часа работа.Всичко се случва нали? Така че. -:) Иначе заглавието е подвеждащо нали? Но истината едва ли е тази! -:) Та кой нормален човек ще зареди и "забрави" да плати?

22

Анонимен

преди 5 години

Веднъж жената забрави да плати на един Лукойл... обърка се че сестра и платила, а аз чаках отвън. После като се усетихме сами, почна едно звънене по телефони на Лукойл, за да намерим номера на обекта да им се издължим, и така им преведохме парите по банков път. Бяха ги взели от джоба на касиерката, кофти.

21

Анонимен

преди 5 години

Искам такива криминални новини да чета, а не за катастрофи, жестоки убийства, кражби, фалити, нещастия, мизерия....

fallback