Снимка: архив, Булфото
fallback

"Да бягаме от Африка!", това умолявала Наталия Гуркова съпруга си Джордже Михалевич дни преди да бъде убит в Бедфордвю, предградие на Йоханесбург, ЮАР, твърди сръбското издание "Сърбия Данас".

Тя се оплаквала на мъжа си, че не се чувствала в безопасност в Южна Африка, където живееше семейството в последно време и настоявала двамата да се приберат в България.

За последно са ги видели заедно преди няколко дни, след което Гуркова си заминала за София за Седмицата на модата, твърди източник на сръбското издание.

Oще по темата

Според "Сърбия Данас" Михалевич бил свързан с Мики Джуричич, осъден на 30 години за убийството на небезизвестния Желко Ражнятович-Аркан. Убиецът на Аркан бил убит по същия начин - в кола, спряла на червен светофар.

Джордже е роден в Херцег Нови, а местната сръбска общност твърди, че бил уважаван бизнесмен. Според изданието той имал проблеми, след като скъсал с чешкия мафиот Радован Крейчир, един от най-влиятелните хора от подземния свят в онази част на света, който имал луксозна вила близо до мястото, на което е бил убит Михалевич.

Покушение заради неуредени сметки за наркотрафик или за търговията със скъпоценни камъни. Това според разследващите в Южна Африка са водещите версии за разстрела на черногорския бизнесмен.

Припомняме ви, че съпругът на "Мис България" 98 Наталия Гуркова бе разстрелян показно с два куршума в понеделник вечерта.

43-годишният бизнесмен е застигнат от смъртоносните куршуми на светофар в град Бедфордвю, недалеч от Йоханесбург.

Според очевидци Михалевич шофирал синьо "Порше Панамера", след като се прибирал от обяд в ресторант. Той спрял на светофара и тогава до него се доближил мотор "Кавазаки" с двама мъже на него. Те извадили оръжие и стреляли по страничното стъкло на колата.

След това той е продължил да кара колата си още 100 метра, излязъл и паднал мъртъв на земята.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

62

Тн

преди 5 години

Абе от къде ви извира тая простотия,вие хора ли сте?

61

Д.Д.

преди 5 години

Аз знам за неуловимите,спец по всички неща.Да пред. войни и раздори и много. омраза.Тровят ,но само през кожата,хим.и биол.Най лекия вид е едра шарка.Зидовете ,,новичок,, имат г.пробл. много летлив !!! Затова за по дълго действие го комб.с вид ,,лак ,може би и масло ,,Но при бързи случаи некомб.действат директно ,за минути с преднина.Предизвикват естествена смърт инфаркт, инсулт,самоубийство.Неуловими повече от 20г.Искат да владеят небето, земята,вс.видове енергия.Проблема е и изк. интелект .

60

от долния

преди 5 години

От криминалните и шпионски филми знам ;))

fallback