Снимка: Facebook
fallback

Семейство, роднини, приятели, а вече и полицията издирват млада жена, която е в неизвестност от петък вечерта миналата седмица. Тя се казва Криста и за последно е видяна пред столичния клуб Мixtape 5.

"Това е Криста, наша приятелка, изчезнала е в петък и е в неизвестност от тогава. Последно е забелязана на бул. Черни връх в клуб Mixtape 5 вечерта, била е с приятели и след това не са могли да я намерят. Никой не я е чувал или виждал", пише нейна приятелка.

От заведението пък ще съдействат със записи от въпросната вечер.

Според друг пост във Facebook пък става ясно, че е говорила последно с някакви чужденци пред клуба. Облечена е с широк дънков панталон, бюстие и тъмен суичър.

Ако имате информация или сте виждали Криста може да се обадите на тел. 112 или в най-близкото полицейско управление.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

48

Всеки с мозък в глав

преди 5 години

Случаят е приключен през 2014 с доказателство, че лицето Петър Димитров се е самоубил чрез механична асфикция, причинена от примка. Или иначе казано - обесил се е на дърво. Направил го е поради отказ за виза от САЩ, като преди това е споделил, че вземе ли виза, няма да се върне в България. Лицето е било психически нестабилно (шизофрения и маниакална депресия) и точно заради това е изключено от структурата на Академия на МВР. При задълбочено разследване всичко това си е ясно. Информацията, която

47

no name

преди 5 години

Открили са я. Потвърдено е. Била на планина с Женева (предполагам куче или приятелка) и планирала днес да се прибере. (поста във фб е от преди 2 часа на стената на нейна близка).Що ли пък да се обадиш на някой и да кажеш къде отиваш....много усилия изисква. Друго си е да си волна хипарка и да правиш каквото ти скимне..... Ей заради такива шматки някое момиче, което може наистина да е в беда, отвлечено, няма да получи помощ щото всички ще викат емиии отишла да си начеше.... и ще се върне

46

Zero % Tolerance

преди 5 години

Чакаме видеото :)))))))))

fallback