Снимка: pixabay.com
fallback

Ноутбук се е взривил във влак на мадридското метро, при което леки наранявания са получили 6 души, съобщава El Mundo.

Устройството е било в раницата на пътничка в метрото.

Взривът е станал на станция "Принсипе де Вергара", предаде БНР.

Първночално пътниците са помислили, че има терористичен акт и е настанала паника.

На мястото са пристигнали полиция и медицински екипи.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

22

Питанчев

преди 5 години

Да не би тая заспала пътничка да е пъхнала лаптопа РАБОТЕЩ в раницата си ? И как са се наранили тези 6 човека ? Да не са се хвърлили да бягат след гърмежа и да са ги изпотъпкали другите ? Ама това явно е интересно само на мен. За търсещите сензация журналисти е достатъчно само мистериозното съобщение " Гръмнал лаптоп. 6 ранени ". И нека въображението да започне да работи, СЕГА .

21

П.Петров

преди 5 години

Ако искате литиевата батерия да работи по-дълго и да не гърми, старайте се да я поддържате на ниво на заряд между 20 и 80%. Това удвоява живота на батерията.

20

П.Петров

преди 5 години

За литиевите батерии, леки са и с голяма плътност на енергията, но имат няколко недостатъка:-литият бурно се окислява при контакт с кислород, батерията се запалва ако се разхерметизира;-при бърз заряд се образуват остри литиеви кристали-дендрити, които преминават през изолатора между електродите(налягането помага), протича голям вътрешен ток и батерията се раздува, запалва, гърми;-чувствителни са не презаряд, претоварване и температура, поради това им се вграждат защити;

fallback