22

Питанчев

преди 5 години

Да не би тая заспала пътничка да е пъхнала лаптопа РАБОТЕЩ в раницата си ? И как са се наранили тези 6 човека ? Да не са се хвърлили да бягат след гърмежа и да са ги изпотъпкали другите ? Ама това явно е интересно само на мен. За търсещите сензация журналисти е достатъчно само мистериозното съобщение " Гръмнал лаптоп. 6 ранени ". И нека въображението да започне да работи, СЕГА .

21

П.Петров

преди 5 години

Ако искате литиевата батерия да работи по-дълго и да не гърми, старайте се да я поддържате на ниво на заряд между 20 и 80%. Това удвоява живота на батерията.

20

П.Петров

преди 5 години

За литиевите батерии, леки са и с голяма плътност на енергията, но имат няколко недостатъка:-литият бурно се окислява при контакт с кислород, батерията се запалва ако се разхерметизира;-при бърз заряд се образуват остри литиеви кристали-дендрити, които преминават през изолатора между електродите(налягането помага), протича голям вътрешен ток и батерията се раздува, запалва, гърми;-чувствителни са не презаряд, претоварване и температура, поради това им се вграждат защити;

19

П.Петров

преди 5 години

Поради лаконичността на статията съдя, че информацията по "журналистически" е преувеличена, както казва Рон Хабърд от някой, който 24-часа е гледал апокалиптични картини в тъмна стая.Литиевите батерии не гърмят така, че да откъсват крака, ръце, глави и т.н. освен това, в случая е в корпус на лаптоп, който е в раница. Ако някой е бил "ранен"( ожулен, насинен ,настъпан) е от паниката, а не от "взрива".

18

Анонимен

преди 5 години

А за марката на ноутбука нещо????

17

Въпросче

преди 5 години

Пътничката с бурка и шалвари ли е била?

16

Унуфри

преди 5 години

Сега от общината кого ще съдят? Производителите или ? Щото га прегрява смартфон няма 6 ранени. Да сме политкорекни все пак.

15

бял мъж

преди 5 години

Братя и Сестри, пазете се активно от хора с Лаптоци и Ноутбуци! Само в Полит-коректна Европа, подобни устройста се взивяват на обществени места и има и ранени!

14

шматка

преди 5 години

До 9Марката е "Бомбър С4"На терористите викат психичнонестабилни а на бомбите НоутбукТрябва да сме толерантни

13

Стефка

преди 5 години

Каквото и да се говори европейците вече ги е страх .''Лидерите'' постигнаха каквото искат.Сега просто продължават да ни работят

12

Трънки

преди 5 години

Гръмнала му е батерията, чудо голямо.

11

до 9

преди 5 години

Марката е "Аллах е Велик"...

10

изперкел

преди 5 години

нека помогнем на децата на Исляма!

9

Обаче

преди 5 години

кажете поне марката на ноутбука, че да не си купуваме такъв.

8

Анонимен

преди 5 години

Последният писък на техниката Ноутбук.. За тези които се чудят какво е това ще им кажа че това е Лаптоп. Това творение на техническата мисъл е ултра тънък модел но изглежда че батерията не е издържала на прекалено голямата мисловна дейност.. Някои веднага си представиха забулена камикадзе. Невежеството не е порок.

7

евро-комисия

преди 5 години

Испания има квота да изпълнява за атентати, иначе ще ги глобяваме. Я вижте Франция как преизпълниха квотата си за атаки с нож и автомобил! Браво на Франция!! Ще заложим и нови още по амбициозни квоти за идната седмолетка.

6

садик

преди 5 години

Мир Вам!

5

до 2

преди 5 години

я ни кажи как се презарежда батерия на лаптоп?!

4

Вини

преди 5 години

Атентат си е,не лъжете

3

Анонимен

преди 5 години

Някоя китайска батерия е била в лаптопа. гнусмаС