Снимка: Архив, Reuters
fallback

Двама души са се почувствали зле, след като се хранили в ресторант в Солсбъри - английския град, където през март бяха отровени бившият руски агент Сергей Скрипал и дъщеря му, предаде Ройтерс, цитирана от БТА.

"Полицаи бяха извикани от службата за спешна медицинска помощ в ресторант "Презо" (Prezzo) на ул. "Хайстрийт", Солсбъри, в 6,45 ч. тази вечер след медицински инцидент с двама души - мъж и жена, съобщи полицията на Уилтшър.

"Като предпазна мярка ресторантът и околните улици са отцепени, докато полицаите на място установяват обстоятелствата, довели до неразположението на двамата".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

35

Анонимен

преди 5 години

А случайно британските мулета да са се сетили да проверят качеството на храната в този "ресторант"????Абе, тези направо да затварят "островчето" под пълна Карантина поне за Три години, пък който оцелее от вирусчето Брекзит/Дурачок ще получи безплатна ваксина с подписа на Путин!!!!-))))))

34

Ala_bala

преди 5 години

до 34 Точно така - "опитва се" като не подбира средства.

33

Анонимен

преди 5 години

Някакъв чюгун написал че Стоунхендж е до Солсбъри. Проверих на картата-не е.Явно са отишли да разгледат катедралата само. Те от КГБ са много набожни...

fallback