fallback

Мъж нападна лекарка в Детското отделение на болницата в Добрич. След посегателството последваха гневни реакция от гилдията и призиви родните медици да напуснат страната.

А ето как е станало: В късните часове на неделната нощ, в Детското отделение на многопрофилната болница в Добрич постъпва малко момче, придружено от родителите си.
Oще по темата


Доктор Мариана Москова предлага на родителите детето да бъде изписано за домашно лечение. Първоначално родителите се съгласяват, но после размислят. Бащата става агресивен без особена причина, припомня Bulgaria ON AIR.

В социалните мрежи психиатърът д-р Цветеслава Гълъбова призова всички лекари и сестри да напуснат България. От Българския лекарски съюз осъдиха поредния случай на нападнат медик.

Настояха за по-строги наказания срещу хората, позволили си да вдигна ръка над лекар. Въпреки призивите на д-р Гълъбова, нападнатата д-р Москова не мисли да напусне страната.

Тя се надява пациентите да станат по-толерантни. Мъжът нападнал д-р Москва е нанесъл и материални щети на лечебното заведение. Случаят тепърва се разследва от полицията.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

67

Анонимен

преди 5 години

Съвсем скоро няма да има нито кого да търсите,нито кого да биете.Ей така ще си *** и вие,и вашите деца.Всъщност на никой не му пука за тях.

66

Ченгето

преди 5 години

Случи ми се да ме наврат в *** г*з понеже бях с работни дрехи а трябваше да ми бият тетанус, замълчах си и след седмица същата докторка и биха два шамара и дойде при мен с жалба, явно ме позна намачка листа и си замина. Така, че смърт без причина няма, арогантното им отношение към хора в момент на безизходица може да отключи много агресия дори и при най-здържаните.

65

пипи дългото чорапче

преди 5 години

Уважавам лекарската професия но откакто умори ха и 2 та ми родители в Пирогов спрях.. Навсякъде искат пари а видях в Русе в онкологията ромката влезе със златна верижка и излезе без нея. Нула внимание на мен.Аз нямах златна верижка

fallback