Арестуваният руснак. Снимка: "24 часа"
fallback

Руснак е арестуван в комплекса Св. Влас с голямо количество марихуана.

Снощи, около 23 часа, криминалисти от Главна дирекция "Национална полиция" и колегите им от РПУ-Несебър спряли за проверка чисто новия "Мерцедес" S класа на чужденеца.

В колата му униформените открили торба с голямо количество марихуана, съобщи "24 часа".

Мъжът е задържан в ареста за 24 часа, очаква се прокуратурата да му повдигне обвинения.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

27

Николай

преди 5 години

Как само 1,5 грама станаха една торба ? Чули недочули видяли невидяли и пишат и пишат. Човека е бил с 1,5 грама трева и понеже имаше акция да търсят на чичо Митко хората пред яхтеното пристанище на Влас, и ги пускаха да си ходят без проблем, та да отчетат работа задържаха човека с 1,5 грама трева и създадоха невярна новина та да им се запълват сайтчетата.

26

Кон

преди 5 години

И защо са го спрели за проверка? На случаен принцип ли работят по този въпрос, като нарушават правата на гражданите? Рушвет ли са търсили, понеже е в скъп мерцедес? Или са имали информация, или пък са съучастници... Не става ясно, кой е по-големия нарушител в случая.

25

Руското шпион

преди 5 години

До Анонимен 13Само това ли? Скачай да демонстрираш! Викай, намери мегафон! Протестирай! Виж, Дадоха ви ключовата дума, а ти? За нищо не ставате! Извикайте фотографи от Ройтерс! Това тук на какво прилича - някаква снимчица, неясна, с бликове! Мърди!

fallback