Източник: Screenshot, YouTube, Samsung US
fallback

Samsung пусна поредните си клипове, с които съвсем директно се подиграва с някои от функциите, които Apple има на своите iPhone смартфони. Прави го чрез серията Ingenius, която бе създаденa с цел осмиване на Apple.

Във видеата винаги основният герой е служител на Apple, който трябва да обяснява защо някои функции не работят, както потребителят иска, а в същото време ги има в по-добър вариант на смартфон Samsung Galaxy - в случая на последния S9.

В първото видео млада афроамериканка иска да разбере как да раздели екрана си на две, за да работи с две приложения едновременно (Multitasking), удобно подчертавайки, че нейната сестра я има на нейния Galaxy S9. Уви, в края и двамата разбират, че нейните нокти имат Multitasking, но не и iPhone.

Второто видео посочва различните начини, по които се съхранява информация в един смартфон. Жената търси слот за външна microSD памет в iPhone-а, тъй като не иска да съхранява информация "в облака", но такъв няма. Естествено, в Galaxy S9 има.

Третото видео е може би най-интересно. Потребителят се дразни на малкия отрязан правоъгълник в горната част на iPhone X, който в повечето случаи закрива или снимка, или видео. Samsung Galaxy S9 няма такъв отрязък, но все пак има горна и долна рамка, така че осмиването може би нямаше да е напълно удачно. Но пък семейството, което има прически под формата на отрязъка в iPhone X напълно върши работа.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

114

Анонимен

преди 5 години

Андроидиотчетата са за ***-отчета.

113

Цецо

преди 5 години

Хуауейчето след година -две ще ги нарита яко и ябълката, и самсунга... :)

112

Свой

преди 5 години

До 121 може би си прав ,че ще надминат. Но за сега фаворит са ампули специално за работа са доста по удобни по трудни са за хакване доста по сигурни ,поне моите впечатления са такива.

fallback