114

Анонимен

преди 5 години

Андроидиотчетата са за ***-отчета.

113

Цецо

преди 5 години

Хуауейчето след година -две ще ги нарита яко и ябълката, и самсунга... :)

112

Свой

преди 5 години

До 121 може би си прав ,че ще надминат. Но за сега фаворит са ампули специално за работа са доста по удобни по трудни са за хакване доста по сигурни ,поне моите впечатления са такива.

111

до свой

преди 5 години

съвсем скоро ще ги стигнат и надминатна запад вече спряха да купуват айфончетапродажбите се поддържат от китай където ако нямаш огризана ябълка си най големия задръстенякпросто апъл промиха мозъчетата на китайците но като се има колко им е интелекта не е трудно. бил съм в китай няколко пъти и знам за какво говоряточно за това и ВСИЧКИ китайски марки копират айфон. дори и прехваления хуауей 20 е 1към 1но.. дръпнатите скоро ще се усетят че дават по 4 заплати за едно и също нещо

110

Свой

преди 5 години

Когато Самсунг стигнат по продажби apple,нека тогава да се подиграват . Когато apple измислиха ios всички останали готованковци едвам чакаха да видят за да копират и да опитат да подобрят .Аз лично не съм виждал aphone да забива имал съм всички самсунзи от s6 до s 8 както и aphone от от 4 до момента без 10 предпочитам apple

109

Анонимен

преди 5 години

Преди около 2 години смених айфон 5ес с Моторола мото Джи 5 с 3 гб рам и два сима. И от двата съм доволен и докато не умре телефона не го сменям. А какъв ще си купя - най евтиния на офертата.

108

Анонимен

преди 5 години

За хората които ползват само базовите функции и камерата, няма никакво значине какъв е телефона. За останалите е ясно защо ползват една или друга марка и модел. А дизайнът...той е до момента в който започнеш да работиш с телефона.

107

Анонимен

преди 5 години

Самсунг са страхотна марка, имам прахосмукачка от тях!

106

Тон

преди 5 години

Бизнеса си върви, маркетинговите трикове също. Един безпристрастен въпрос : кой продава повече, на коя компания продуктите се обезценяват по-бавно? На прима виста, това не е Самсунг. Сега си и признавам - от 2009 ползвам само iPhone и на този етап нищо не може да ме накара да го заменя с нещо различно.

105

extremist

преди 5 години

До комплексарчета 110: ЗАРАБОТВАШ МЕЖДУ 3-3500 СТОТИНКИ НА МАГИСТРАЛАТА....ЩИ ДАМ 10лв ДА СИ КУПИШ GSM НИ СЪ ПРИТЕСНЯВАЙ

104

extremist

преди 5 години

НЯМА НИЩО ПО-ГЛУ*ПАВО ОТ ЯБЪЛЧАНИТЕ

103

Burzum

преди 5 години

Xiaomi му е майката...за 300 лв пей сърце..

102

Тъпанар

преди 5 години

"Ябълката е за пичове"Стара българска поговорка гласи: "Хубавите ябълки...."

101

MadeByGoogle

преди 5 години

Може би съм леко твърдолинеен, но от както си купих Nexus 5 преди няколко години съм абсолютно фен на Google телефоните. Сега съм с Pixel 2 XL. Да, има недостатъци, но прави може би най-добрите снимки, операционната система се обновява всеки месец, няма тонове *** инсталирани от производителя, и ти гарантират най-новия Андроид в момента, в който излезе официално.

100

комплексарчета

преди 5 години

щом ви се дават пари за айфониХ и самсунг от 2000 давайте ги. дали ги имате или ще слугувате на телефончето 2 години е друг въпросаз заработвам между 3 и 3500 евра но за телефон повече от 5~600 лева не давам. просто защото не ми се дават за това

99

Дядо Хю

преди 5 години

1.Мултитаскинг - не е практично изобщо да разделяш малкия екран на два по-малки.Дори на монитори никой не го ползва това.2.Карта памет - просто може да спре да работи,да си загубиш телефона,да ти го откраднат.Губиш цялата информация.В облака това не може да се случи + имаш достъп по информацията си от всяко едно устройство.3.Ноч - всички се подиграват с него и всички впоследствие пуснаха нодели с ноч.Дали има ноч,или един пръст дебела лайсна горе,няма никакво значение.

98

Анонимен

преди 5 години

Ех че, гавраджии тия корейци бре но не си дават сметка че до 5 години китайците ще ги изхвърлят от пазара.

97

Анонимен

преди 5 години

Huawei е истината!Другите споменати горе са вързани директно за НСА. Аман от шпони. Китайците поне им е по-трудно с езика.

96

Ябълката е за пичове

преди 5 години

Селянджърите и Самсунг им стига !Хау!

95

Анонимен

преди 5 години

Ама бая глyпaво са ги докарали да изглеждат тия тримцата с нотчовете! Кат телефоните с нотч. На мен ми приличат на изгоряла част от дисплея. Да не говорим че орязват снимките. Бе мaлoyмна работа!