Снимка: visualhunt.com
fallback

Кошмарна нощ за десетки българи, клиенти на нискотарифен превозвач. Те прекараха нощта на летище "Лутън" във Великобритания в очакване полетът им до София да бъде изпълнен. Те ще се приберат в понеделник и вторник, предаде bTV.

Самолетът на "Уизеър" трябвало да излети в 21:40 ч. вчера. Първоначалната информация била за закъснение на полета. В крайна сметка обаче полетът е отменен.

Пътниците получават билети за други полети – някои за понеделник, а други чак за вторник. Едва след като са стояли на летището почти 20 ч., въобще се поставя въпросът за хотел, който да бъде поет от авиокомпанията.

"Всички спахме по пода, по пейки. Никой не ни попита имаме ли нужда от храна, от вода... Така цяла нощ и днес цял ден до обяд, докато наново ни резервираха билети и то чак за понеделник", коментира Стойка Митева, която е сред блокираните на летище "Лутън".

Според пътниците е имало и хора, които са си поискали парите обратно, но им е било отказано.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

66

Анонимен

преди 5 години

Аз съм пътувала със тях не ми харесва .И за това често пътувам със Ер България там са високи билети но ти дават храна и на питки.Никой не ви кара да пътувате.със тях.

65

Анонимен

преди 5 години

Ако са работодатели на почивка не ми пука, защото с 500 лв заплата и аз скоро ще спя по пейките,а още повече че не стигат за храна дори,търсят м.йка си, сигурно са някакви ,,наши,, богаташи,ако ще и 2 лв да е билета, бедния не може да си го позволи,тея цени пак са за богатите,пак те ще имат полза, да се находят насам натам,дано им п.еседне.

64

Анонимен

преди 5 години

Ами то билетите са евтини, защото си има рискове ;) Така и не го разбраха и всеки път реват на умряло, като изтеглят късата клечка.Аз проблеми не искам и не летя нискотарифно - всеки си преценя кое му е по-ценно: комфорта или парите в джоба. Само дето после аз не рева, че съм платил повече. Предлагам и те да не реват, че им е било неудобно...

fallback